hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    “Radyo Tiyatrosu Tadında Dizi” Pazartesi Kanal D’de Başlıyor! Kübra Ünlü yazdı

    “Radyo Tiyatrosu Tadında Dizi” Pazartesi Kanal D’de Başlıyor Kübra Ünlü yazdı
    expand

    Kanal D yayıncılık ve dizi sektörünün mihenk taşı olmaya devam ediyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kanal D’nin merakla beklenen yeni dizisi “Bizi Birleştiren Hayat” ekran yolculuğuna 9 Eylül’de başlıyor. Radyo tiyatrosu ‘Arkası Yarın ‘nostaljisini anımsatan günlük dizileri ile seyircisinin yüksek beğenisini kazanan Kanal D yeni bir yapımla izleyenlerinin karşısına çıkacak.

    Yaz Ekranı ile yayın planlamasında yer verdiği günlük dizi yayınları ve yapımları ile Kanal D bir başka yapım ile kış sezonuna giriş yapıyor.

    Senaryosunu Berrin Tezcan Dağçınar’ın yazdığı Bizi Birleştiren Hayat’ın yapımcılığını Royal Pictures üstlenirken yönetmen koltuğunda Ayhan Özdemir oturuyor.

    İstanbul’da özel bir platoda çekilen dizide, Nilgün Kasapbaşoğlu, Kayra Zabcı ve Emir Gülsever’in yanı sıra Şerif Bozkurt, Yeşim Ceylan, Hazal Güzel, Doğaç Gözüdeli, Zelal Barlas, İrem Korkmaz, Ferah Nesrin Yıldırım, Savaş Alp Başar, Elif Naz Sabuncu, Sibel Salihoğlu, Öznur Kula gibi isimler yer alıyor.

    İlk bölümüyle izleyiciye unutulmaz bir deneyim yaşatmayı hedefleyen dizi 9 Eylül Pazartesi saat 11.00’da Kanal D’de yayın hayatına başlıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    “Radyo Tiyatrosu Tadında Dizi” Pazartesi Kanal D’de Başlıyor Kübra Ünlü yazdı

    Tanıtım filmi ile tüm dikkatleri üzerine çeken dizi, aile bağlarını, kaderin cilvelerini ve üstü örtülen sırları konu alan dizi, güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle dikkat çekiyor. Geçmişin yükünü taşıyan bir annenin kızlarıyla verdiği yaşam mücadelesinde izlenecekler dram yüklü. Birbirlerine sığınmaktan başkaca çareleri olmayan aile fertlerinin başlarına gelenler ise yürek dağlayacak cinsten hikayelerle kurgulanmış.

    Yayınlanan ikinci tanıtım filmi dizi senaryosuyla sadece dram değil, ekranda seyircinin görmek istediği bir aşk masalını da izleyiciye vadediyor. Kanal D’nin yeni günlük dizisi Bizi Birleştiren Hayat’ta Kayra Zabcı, Hemşire Yasemin’i, Emir Gülsever de Doktor Burak’ı canlandırıyor. Duayen oyuncu Nilgün Kasapbaşoğlu’nun Münevver Hanım’ı oynadığı dizide sert mizacı ile öne çıkan karakterler arasında.

    Acının, kederin, elemin, zorlukların, yoklukların arasında; çıkış yolunun daima olduğunu ve aşkın en büyük dayanaklardan biri olduğunu hatırlatan hikayesi ile ‘Bizi Birleştiren Hayat’ 9 Eylül pazartesi sabah 11.00 da Kanal D’de başlıyor!

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow