hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    “Parmaktan Sonra”, “Yakında”! Kübra Ünlü yazdı

    “Parmaktan Sonra”, “Yakında” Kübra Ünlü yazdı
    expand

    Kanal D “Yakında” Fragmanı İzlenme Rekorları Kırdı. Türkiye Televizyonculuk tarihine adını altın harflerle kazımış konvansiyonel medyanın temel taşı “Kanal D” 2024 yaz sezonu için perdeyi araladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Televizyon yayıncılığının cesur temsilcisi Kanal D televizyonu yapımları ve iddialı dizileri ile başarısını devam ettiriyor. Yıllar içerisinde değişen yayıncılık biçimlerini konvansiyonel medya yayıncılığına uygulamayı başaran televizyon, reyting yarışlarındaki liderliğini ise elinde tutmaya devam ediyor.

    2024 Yaz Ekranı için hazırlıklarına hız kesmeden devam eden kanal, izleyici dinamiklerine öncelik veren yapımlarına yenilerini eklemeye devam ediyor.

    Yakında! Fragmanları İzlenme Rekorları Kırdı!

    Başarılı bir yayın sezonunu geride bırakan televizyon, “2024 Yaz Sezonuna” ise sürprizlerle giriyor. Seyircisini merakla ekranda tutmayı başaran televizyon, yayınladığı dizi, program, haber “fragman”larıyla dahi izlenme rekorları kırıyor.

    Geçtiğimiz hafta yayına giren yaz ekranın sürpriz program fragmanı ise bunlardan sadece bir tanesi.
    “Kanal D Yaz Ekranı” için birbirinden özel içerik hazırlıklarına devam ederken usta işi düşünülmüş bu tanıtım filmi izleyicisi ile birlikte şu günlerde medya yöneticileri ve çalışanlarının en çok konuşulanları arasına girdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yayınlandığı andan itibaren merak uyandıran, sadece tanıtım videosu ile izlenme rekorları kıran sürpriz yapım üzerine sosyal medyada yazılanlarsa hayli ilginç.

    Tiyatro perdesinin arasından beliren elin, işaret parmağıyla izleyicileri ekrana daveti “Yakında” sözcüğü ve özenle seçilmiş bir müzik ile hazırlanmış. 17 saniyelik bu kısacık an görüntüsünün yarattığı etki ve gizem ise tartışmasız çok etkileyici.

    Yaz sezonu için yayına alacağı programın adeta önüne geçen bu tanıtım filmi ise kısa sürede viral oldu. İzleyicinin merakla beklediği tanıtıma çok sayıda yorum gelmeye devam ediyor. Merak uyandıran sürpriz yapımın tanıtım filminde ekranda beliren elin kime ait olduğuysa yine konuşulan ve yazılanlarda arasında.
    Aralanan perde arasından uzanan bir elin işaret parmağı ile seyirciyi ekrana davet edilişini izlediğimiz video fikrinin kime ait olduğu ise yine çokça konuşulanlar arasında.

    Sürpriz programın içeriğine dair hiçbir unsurun kullanılmadığı tanıtım filmine Kanal D müdavimlerinin yazdığı sosyal medya yorumlar ise hayli ilginç.

    “Parmaktan Sonra”, “Yakında”!

    Özel televizyonculuk tarihine damga vurmuş, hafızalara kazınan yapımlardan, dijital yayın platformlarında yaratılan figürlere kadar birçok ismi ve kavramı “tartıştıran” yeni programın nasıl bir içerikle ekrana geleceği ise hala gizemini koruyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ben de daha fazla dayanamayıp, yayına girmeden adından söz ettirmeyi böylesi ustaca başaran sürpriz program ve izlenme rekorları kıran bu gizemli tanıtım filmine dair sorularıma cevap almak üzere Demirören Medya Tv Başkanı Murat Yancı’yı sizler için aradım. Başarılı televizyon yöneticisi, Murat Yancı’dan aldığım cevap ise “Yakında” oldu.

    Medya tarihinde Andy Warhol'a atfedilen "Herkes bir gün on beş dakikalığına ünlü olacaktır" sözünü tarihin tozlu sayfalarına gömen, Kanal D’nin izlenme rekoru kıran, ustaca planlanmış, merak uyandıran, 17 saniyelik, yalın tanıtım videosunun sırrı “Parmaktan Sonra”, “Yakında” çözülecek gibi görülüyor.

    Her şey 17 saniyede ünlü olur!

    Andy Warhol’a ait meşhur sözün gerçeklik payının kalmadığının ispatı niteliğindeki bu tanıtım videosu ile başarılı medya yöneticisi Murat Yancı’ya atfen dijital medya çağının yeni mottosu “Her şey 17 saniyede ünlü olur” demek mümkün, olabilir mi ne dersiniz?

     

     

     

     

     

     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow