‘Özel hayatımla ilgili konuşmayalım’
Cem Yılmaz'ın yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği ‘Karakomik Filmler’ serisinin ilk filmleri 'Kaçamak' ve '2 Arada'nın galası önceki akşam Zorlu PSM'de gerçekleşti. Oyuncu Kaan Yıldırım, galaya arkadaşları ile katıldı.
Haberin Devamı![adv-arrow](//v6s.cnnturk.com/images/detail-pages/adv-down-arrow.svg)
/
![‘Özel hayatımla ilgili konuşmayalım’](https://image.cnnturk.com/i/cnnturk/75/0x555//5da81adf17aca91c84fdb462.jpg)
Ezgi Eyüpoğlu ile üç yıllık evliliklerini geçtiğimiz haziran ayında sonlandıran Kaan Yıldırım, Bodrum’da Demet Özdemir ile görüntülenince ayrılığın nedeninin ihanet olduğu iddia edilmişti.
/
![‘Özel hayatımla ilgili konuşmayalım’](https://image.cnnturk.com/i/cnnturk/75/0x555//5da81adf17aca91c84fdb468.jpg)
Ezgi Eyüpoğlu’nun geçtiğimiz günlerde ayrılık açıklamasında “Yazılanların hiçbiri doğru değil. Bu ayrılığın arkasında dramatik bir hikâye yok. Birbirimize güzel bir şekilde veda ettik” demişti.
Haberin Devamı![adv-arrow](//v6s.cnnturk.com/images/detail-pages/adv-down-arrow.svg)
/
![‘Özel hayatımla ilgili konuşmayalım’](https://image.cnnturk.com/i/cnnturk/75/0x555//5da81adf17aca91c84fdb466.jpg)
Muhabirlerin eski eşinin yaptığı açıklamalar hakkında sorularına Kaan Yıldırım, “Özel hayatımla ilgili konuşmayalım” dedi. (Milliyet)
/
![‘Özel hayatımla ilgili konuşmayalım’](https://image.cnnturk.com/i/cnnturk/75/0x555//5da81adf17aca91c84fdb464.jpg)