hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Özcan Deniz'in oğlu 5 yaşına bastı!

    Özcan Denizin oğlu 5 yaşına bastı
    expand

    Özcan Deniz'in, Feyza Aktan ile olan evliliğinden dünyaya gelen oğlu Kuzey Deniz, 5 yaşına bastı. Ünlü şarkıcının, oğlu için organize ettiği 'Minecraft' temalı partiden kareleri, 20 Ocak'ta sürpriz şekilde nikah masasına oturduğu eşi Samar Dadgar kendi sosyal medya hesabından yayınladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Özcan Deniz, Mart 2018'de Feyza Aktan ile dünyaevine girmiş, aynı yılın nisan ayında Kuzey'in doğumuyla ilk kez baba olma heyecanını yaşamıştı. Ünlü şarkıcı, 2019'da olaylı bir şekilde boşandığı Feyza Aktan ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Kuzey Deniz'in yeni yaşını kutladı. 

    ÖZCAN DENİZ'İN KEYFİ YERİNDE

    Özcan Deniz, 5 yaşına basan oğlu Kuzey Deniz için sürpriz bir organizasyon düzenledi. Birlikte poz veren baba - oğulun keyifli halleri dikkatlerden kaçmadı. 

     

    SAMAR DADGAR DOĞUM GÜNÜ KARELERİNİ PAYLAŞTI

    Doğum gününden kareleri Özcan Deniz'in kısa süre önce hayatını birleştirdiği Samar Dadgar'ın kendi sosyal medya hesabından paylaşması ise dikkatlerden kaçmadı. Özcan Deniz'in, Samar Dadgar ile evlenmesine karşı çıkan annesi Kadriye Deniz'in ise torununun doğum gününe katılıp katılmadığı merak konusu oldu. 

    Özcan Denizin oğlu 5 yaşına bastı

     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow