Nur Yerlitaş yapımcıyı kızdırdı
Gani Müjde, Bu Tarz Benim yarışmasıyla ekran fenomeni olan Nurella lakaplı modacı Nur Yerlitaş’a haziranda çekeceğin Kahbe Bizans 2 filmi için teklif götürmüş ancak taraflar anlaşamamıştı
Haberin Devamı
/

/

Müjde’nin 15 yıl sonra çekeceği serinin ikinci filminde kraliçeyi oynaması için görüşülen Yerlitaş’ın istediği ücreti yapımcı Şükrü Avşar’ı kızdırdığı ortaya çıktı.
Haberin Devamı
/

Yerlitaş, Gürkan Uygun, Tolgahan Sayışman, Ufuk Özkan, Tuvana Türkay ve Gonca Vuslateri gibi kalabalık bir kadrosu olan film için 100 bin dolar yani yaklaşık 260 bin TL istedi.
/

Rakamı duyan yapımcı Avşari ‘Filmde 15 oyuncu daha var. Bu parayı bir kişiye nasıl veririz?’ diyerek Nurella’yı veto etti.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

Bulgaristan’da çekilecek olan film için teklif götürülen Fatih Terim’in de konuk oyuncu olmaya sıcak baktığı öğrenildi.