hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Neslim Güngen ve Kıvanç Güngen neden gözaltına alındı, tutuklandılar mı?

    Neslim Güngen ve Kıvanç Güngen neden gözaltına alındı, tutuklandılar mı
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Sosyal medyada milyonlarca takipçisi bulunan fenomenler Neslim Güngen ve Kıvanç Güngen gözaltına alındı. Güzellik merkezi bulunan çift İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Peki, Neslim Güngen ve Kıvanç Güngen neden gözaltına alındı, fenomen çift tutuklandı mı? İşte detaylar…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Güzellik merkezi sahibi olan ve sosyal medyada 6 milyonu aşkın takipçisi bulunan Neslim Güngen ile eşi Kıvanç Güngen gözaltına alındılar. Sosyal medya fenomenlerine yönelik yapılan araştırma kapsamında çiftin ifadeleri alınacak.

    NESLİM GÜNGEN VE KIVANÇ GÜNGEN NEDEN GÖZALTINA ALINDI?

    Bir sosyal medya fenomenine daha soruşturma başlatıldı. Güzellik merkezi sahibi Neslim Güngen ile eşi Kıvanç Güngen, fenomenlere yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alındı.

    Şüpheliler ifadeleri alınmak üzere İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

    Güzellik merkezi sahibi Neslim Güngen ile eşi Kıvanç Güngen, fenomenlere yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alındı. Güngen, lüks araçlarıyla dikkat çekiyor.

    NESLİM GÜNGEN VE KIVANÇ GÜNGEN TUTUKLANDI MI?

    Çifte yönelik henüz bir tutuklama kararı bulunmuyor. İkili ifadeleri alındıktan sonra savcılığa sev edilirse ve burada savcılık tutuklama kararı verirse çift tutuklanabilir.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow