hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Neler Oluyor Hayatta yeni sunucusu (Ferda Yıldırım) kimdir? Neler Oluyor Hayatta sunucuları!

    Neler Oluyor Hayatta yeni sunucusu (Ferda Yıldırım) kimdir Neler Oluyor Hayatta sunucuları
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Kanal D’nin, sunuculuğunu Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı sevilen programı Neler Oluyor Hayatta’nın sunucusu değişti. Yeni sezonda Hakan Ural’a Nur Tuğba Namlı’nın yerine Ferda Yıldırım eşlik edecek. Peki, Ferda Yıldırım kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte detaylar.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Güncel olayların ele alındığı ekranların sevilen programı Neler Oluyor Hayatta, hafta içi her gün izleyicilerle Kanal D ekranlarında buluşuyor. Kanal D'de ekrana gelen sevilen program Neler Oluyor Hayatta programının sunucusu Nur Tuğba Namlı veda paylaşımı ile programa veda ettiğini duyurdu. Bu paylaşım sonrasında programın yeni sunucusu olan Ferda Yıldırım ile ilgili aramalar hız kazandı.

    FERDA YILDIRIM KİMDİR?

    Yıldırım, 28 Nisan 1977'de Ankara'da dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Fransızca Öğretmenliği bölümünden mezun oldu, Ankara İletişim Fakültesi Spikerlik ve Metin Yazarlığı Sertifikasına sahiptir. Radyoculuk kariyerinde Radyo Foreks, Radyo D ve Hür FM gibi kanallarda çalıştı. 1999'da televizyonculuğa geçişi Kanal D ile olan Ferda Yıldırım, Kanal D'nin ana haber bülteninin sunuculuğunu üstlendi, ardından Habertürk ve Cine5 kanallarında da aynı pozisyonda görev aldı. Beyaz TV'de 10 sene boyunca ana haber sunuculuğu yapan Yıldırım, aynı kanalda "Her Açıdan" isimli televizyon programı sundu. Bu program ile Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği Ödül Töreni'nde "Yılın Güncel Programı Medya Oskarı" ödülüne layık görüldü. 2021 Ağustos ayında Beyaz TV'den istifa edip kanaldan ayrıldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    FERDA YILDIRIM'IN KARİYERİ

    1999-2005 - Kanal D

    2005-2008 - Habertürk TV

    2008-2010 - CINE5

    2010-2021 - Beyaz TV

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow