hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Nasipse Olur filmi oyuncu kadrosu... Nasipse Olur oyuncuları kimler, konusu nedir?

    Nasipse Olur filmi oyuncu kadrosu... Nasipse Olur oyuncuları kimler, konusu nedir
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    SHOW TV'de yayınlanan Nasipse Olur filmi merak uyandırdı. Yönetmenliğini Selahattin Sancaklı'nın üstlendiği filmin konusu izleyiciyi etkileyecek. İşte Nasipse Olur filmi oyuncularına dair bilgiler...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Nasipse Olur nerede çekildi?

    Sinop'un Boyabat ilçesinde çekildi. NASİPSE OLUR FİLMİNİN KONUSU NEDİR? Peş peşe gelen felaketlere karşı mücadele eden genç bir kadının başına gelenlerin anlatıldığı Nasipse Olur filminde Günfer, pastacılık yaparak geçinen genç bir kadındır.

    Nasipse Olur konusu nedir? 

    Küçük kasabasında büyük hayalleri olan Günfer’in hayatı peş peşe gelen felâketlerle altüst olur. Günfer kahramanım dediği babasını kanserden kaybeder. Bu ani ölümün şokunu atlatmadan bu kez amcasının kumar borcu yüzünden baba yadigarı ekmek fırınlarına mafya dadanır. Tüm bu yaşadıkları yetmezmiş gibi evlilik hayalleri kurduğu Yaşar’ın kendisini aldatması bardağı taşıran son damla olur. “Boyabatlı’nın umudunun bittiği yerde inadı başlar” derler. Küçük dünyasında büyük umutları olan Günfer, ‘Ya nasip’ diyerek her türlü felâketin üstesinden gelmek için mücadele etmeye başlar. Başına gelen bütün felâketlerin tesadüfen tanığı olan Gökhan, her seferinde Günfer’in imdadına hızır gibi yetişir.

    Algı Eke
    Rolü : Günfer Öztürk

    Burak Sevinç
    Rolü : Gökhan Hancioglu

    Nur Sürer
    Rolü : Neriman Hancioglu

    Zeyno Eracar

    Erdem Baş
    Rolü : Nihat

    Ünal Yeter

    Barış Başar

    Hakan Bulut

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow