hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Nail Gönenli'den Çağla Şikel itirafı

    Nail Gönenliden Çağla Şikel itirafı
    expand

    Geçtiğimiz günlerde ablası Berna Şikel'in nikahına çocuklarıyla birlikte giden Çağla Şikel'in yanında eski sevgilisi Nail Gönenli'nin görülmesi şaşkınlık yarattı. Nikahtan sonra avukat Nail Gönenli, ilk kez açıklama yaptı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Nail Gönenli, önceki gün Kuruçeşme'de görüntülendi. Gönenli konuyla ilgili sorulara "Biz 2 ay önce ayrıldık, Çağla da bununla ilgili gerekli açıklamayı yaptı, biten bir şeyi tekrar tekrar konuşmayı doğru bulmuyorum. Çağla benim için hâlâ çok kıymetli ama bu kıymet ilişki değil insani anlamda, saygılı bir ilişki yaşamış insanlar o ilişki bitse bile tekrar bir araya gelebilir" dedi.

    "Bu barıştık anlamına gelmez" diyen Gönenli, "Düğün meselesine gelince de ben zaten Berna ve Murat ile aile gibi olmuştum, onların en mutlu gününde yanlarında olmamam çok tuhaf olurdu, nikah şahidi tekliflerini geri çevirmem söz konusu dahi olamazdı. Sizlerden ricam bu konuyu sürekli gündeme getirmeyin çünkü Çağla'nın iki oğlu ve bir ailesi var, kırıcı oluyor bu durumun sürekli canlı tutulmaya çalışılması" diyerek cevap verdi.

    Geçtiğimiz günlerde Hazal Subaşı ile yakınlaştığı şeklinde haberler çıkan Gönenli, gazetecilerin konuyla ilgili sorularına "Bu haberler nasıl çıkıyor benim aklım almıyor, Hazal benim çok kıymet verdiğim çok çok eski bir arkadaşım. Zaten bir şeyleri gizleyen bir insan değilim, sorsalardı söylerdim, talihsiz, üzücü ve doğruluğu olmayan bir haber" yanıtını verdi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow