Mine Koşan: Tehditler aldım! Konuşmam yasak

Şarkıcı Mine Koşan, Şişli'de kardeşi Ayda Koşan ile oturdukları dairenin aylık ödemesini aksatmamasına rağmen evden çıkmaları için baskı yapan mülk sahibi hakkında suç duyurusunda bulunmaları ile ilgili konuştu.
Mine Koşan, önceki gün Nişantaşı City's'de görüntülendi. Şişli'de oturdukları evin sahibi hakkında suç duyurusunda bulunan 64 yaşındaki şarkıcı, "Mahkemeler bu davalarla dolu. Herkes şikayetçi. Tehditler aldım. Konuşmam yasak" dedi.
"Son dönemde bu haberler sürekli gündem oluyor. Sizce nasıl çözüm olunmalı?" sorusuna Koşan, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bu konuyla ilgili çalışmalar yaptığını düşünüyorum. İnşallah insanlar mağdur olmaz" yanıtını verdi.
Ünlü şarkıcı, "Sahne için gelen tekliflerde seçici misiniz?" sorusu üzerine, "Verilen sözlere dikkat ederim. Taahhütler yerine geldiği zaman sorun olmuyor. Her yerde sahne almıyorum, seçiciyim" ifadelerini kullandı.
Öte yandan Mine Koşan, yeni şarkıların yolda olduğunu belirtti.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
'Serenay Sarıkaya görse tanıyamaz!’ Mert Demir'in yeni imajı olay oldu: 'HİÇ YAKIŞMAMIŞ BU TARZ!'
Süt Kardeşler'in yıldızıydı! Yeşilçam’ın ‘Siyah İncisi’ Yasemin Esmergül’ün memleketi duyanları şaşırttı
Tanyeli'nin eşinden duygulandıran paylaşım: 'AİLE HER ŞEYDİR!'
Galatasaray'ın yıldızı Icardi ile boşanmıştı! Wanda Nara, L-Gante'nin doğum gününü böyle kutladı: 'GERÇEK AŞKIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM!'
Esra Erol'un kız kardeşi Eda Erol evleniyor! Romantik teklif! 'MİLYON KEZ EVET!'