Merve Sevi ile Burcu Binici Bodrum'a gitti
Uzun süredir ekranlarda yer almayan Merve Sevi, kendisi gibi oyuncu arkadaşı Burcu Binici’yle bir markanın etkinliği için Bodrum'a gitti. Gümbet’teki bir otelin plajında görüntülenen güzeller, gün boyu sohbet etti.
Haberin Devamı
/

Oyuncu Merve Sevi, meslektaşı ve yakın arkadaşı Burcu Binici ile birlikte önceki gün Gümbet’teki bir otelin plajında objektiflere yansıdı.
/

Bir markanın etkinliği için Bodrum'a giden güzel oyuncular, Gümbet'te sıcak havanın tadını çıkardı. Denize girmeyen Sevi ile Binici, gün boyu şezlonglarda sohbet etti. İkili, bol bol güneşlenmeyi ihmal etmedi.
Haberin Devamı
/

Beyaz mayosunu siyah tek parmaklı terlikleriyle kombinleyen Merve Sevi, bir ara ayağa kalktı. Güzel oyuncu, beline havlu sarmayı ihmal etmedi.
/

Önceki gün de erkek arkadaşlarıyla görüntülenen ikili, bir ara denize girmek için şezlongdan kalksa da, soğuk hava yüzünden vazgeçti.