hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Meriç Aral 'evlilik' sorusuna yanıt verdi

    Meriç Aral evlilik sorusuna yanıt verdi
    expand

    5 yıldır aşk yaşayan oyuncu Serkan Keskin ve meslektaşı Meriç Aral'ın düğün tarihi tam üç kez ertelenmişti. Aral, dün akşam Mert Demir konseri öncesinde muhabirlerin sorduğu 'evlilik' sorusuna yanıt verdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Şarkıları dillerden düşmeyen ve haftalarca hit olan, konserleriyle Türkiye’nin dört bir yanını dolaşan Mert Demir müzik kariyerinin ilk Harbiye konserini BKM organizasyonuyla gerçekleştirdi. Ünlü müzisyen, aylar önce biletleri satışa çıkan ve tüm biletleri 4 saatte tükenen konserde, hayranlarıyla coşku dolu bir heyecanı paylaştı.

     

    Hit şarkılarıyla Türk Pop Müziği’nin zirvedeki ismi Mert Demir en sevilen şarkıları ve kendine özgü performansıyla önceki akşam BKM organizasyonuyla, ilk kez Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda sahne aldı. Konsere katılanlar arasında Serenay Sarıkaya, Meriç Aral, Zeynep Tuğçe Bayat, Melisa Döngel gibi ünlü isimler de yer aldı.

     

    Mert Demir, konserine gelen ve çılgınca eğlenen sevgilisi Sarıkaya'nın gözlerinin içine bakarak "Gözlerime Bak" şarkısını söyledi. Kendinden geçerek şarkılara eşlik eden ünlü oyuncu "O tişört benim" dediği tişörtle birlikte katıldı konsere, sahnedeki sevgilisiyle de poz vermeden edemedi!

     

    Mert Demir konserine Serenay Sarıkaya'nın aynı dizide rol aldığı yakın arkadaşı Meriç Aral'da katıldı. Ünlü isim konser öncesi basın mensuplarının kendisine yönelttiği sorulara samimi yanıtlar verdi. Aral, yakın arkadaşı Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in aşk hayatını şu ifadelerle yorumladı: 

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Çok beğeniyoruz. Arkadaşlarımız... Mutlu olsunlar, ikisi de hep mutlu olsun. Onlar mutluysa bizler de mutluyuz.

    Meriç Aral, Serkan Keskin ile 2 yıldır devam eden evlilik dedikoduları hakkında ise, "Sürekli ertelenmiyor aslında. Bir gün olacak ama tarih henüz belli değil. Biz eylül ayı gibi düşünüyoruz. Çalıştığımız için tam denk getiremiyoruz. Onu organize etmek çok zor bir şey. Çok şükür her şey de yolunda. Maşallah diyelim, popomuzu kaşıyalım." diyerek güldü.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow