hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    MasterChef'te eleme adayı kim oldu? 14 Ağustos 2024 Bu akşam dokunulmazlığı kim aldı? MasterChef kazanan takım...

    MasterChefte eleme adayı kim oldu 14 Ağustos 2024 Bu akşam dokunulmazlığı kim aldı MasterChef kazanan takım...
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    TV8'de yayınlanan MasterChef Türkiye 2024 yarışmasında bu akşam haftanın ikinci takım oyunu oynandı. Bu akşam oyunu kaybeden takımda dokunulmazlık oyunu gerçekleşiyor. Yarışmada her hafta sekiz eleme adayı açıklanıyor. İşte MasterChef'te bu akşam dokunulmazlığı hangi takım kazandı, kim kaybetti? sorusunun yanıtı...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna'nın jüri üyeliğini üstlendiği MasterChef Türkiye yarışmasında bu akşam dokunulmazlığı kazanan takım belli oluyor. İşte MasterChef'te dokunulmazlığı kazanan isim ve eleme adayları hakkında bilgiler...

    MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı?

    MasterChef'te takım oyununu kazanan mavi takım oldu.  MasterChef kırmızı takımda dokunulmazlık kim kazandı? sorgulatması hız kazandı. Haberimizde  İlk takım oyununu kazanan takım hangisi? sorusunun yanıtını da bulabilirsiniz. 

    Kırmızı takımda dokunulmazlık oyununu bireysel olarak Ezgi kazandı. Bireysel dokunulmazlıkta şefler "Edamame" ile yaratıcılık yapmalarını istedi. Yarışmacıların zamanla yarıştığı mücadelede Alper elini blendera kaptırdı. Parmakları kanayan Alper'e hemen müdahale edildi. Eli sarılan Alper tabağını yapmaya devam etti.

    Ezgi eleme potasına gitmesi için Deniz'in adını verdi. 

    Ezgi "Normalde Deniz seninle inanılmaz anlaşıyoruz. En yakın olduğum iletişim kurduğum kişisin. Şahsi olarak seninle bir problemim yok ama hakikaten takımın dinamiği ile oynayan birisin. Bu bize hatalar yapıyor ve başka yere taşıyor. O yüzden senin ismini vermek istedim" dedi.

    Yapılan takım oylamasında da Emre en fazla oyu alarak 4. eleme adayı olarak seçildi. 8 oy alan Emre potada kalma mücadelesi verecek.
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow