hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    MasterChef’in konuk şefi Ali Çuhadar kimdir, nereli? Ali Çuhadar'ın hayatı ve biyografisi

    MasterChef’in konuk şefi Ali Çuhadar kimdir, nereli Ali Çuhadarın hayatı ve biyografisi
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    MasterChef'in konuk şefi Ali Çuhadar 19 Ekim 2024 Cumartesi günü vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Birçok kişi Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu’nun jüri üyeliğini yaptığı MasterChef’e konuk olan ünlü şef hakkında arama motorlarında sorgulama yapıyor. Peki, MasterChef’in konuk şefi Ali Çuhadar kimdir, nereli? İşte Ali Çuhadar hakkında bilgiler…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MasterChef'in konuk şefi Ali Çuhadar günün en çok araştırılan isimleri arasında yer alıyor. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu’nun jüri üyeliğini yaptığı MasterChef’e yarışmacılar haftanın 7. eleme adayı olmamak için hünerlerini sergileyecekler. Yarışmacılar, MasterChef’in konuk şefi Ali Çuhadar’ın açıkladığı üzere Kahramanmaraş yemeği eli böğründe yapacaklar. İşte Ali Çuhadar MasterChef'in konuk şefi Ali Çuhadar hakkında merak edilenler…

    MASTERCHEF'İN KONUK ŞEFİ ALİ ÇUHADAR KİMDİR?

    MasterChef'e konuk olarak gelen ünlü şef Ali Çuhadar, Kahramanmaraş'ta bir restoran işletiyor. 3 kuşaktır ayakta duran ve 1976 yılında kurulan bu restoranı dedelerinden devralarak ayakta tutan Ali Çuhadar , sosyoloji ve psikoloji mezunu.

    Mesleğe bulaşıkçılık yaparak başlayan Çuhadar, "Ben yiyemiyorsam, yemiyorsam size bunu yedirmem, Allah bunu görür" diyerek restoranlarındaki temizliğe vurgu yapıyor.

    MasterChef'e katılan başarılı şef, işlettiği 2 şubesinin 6 Şubat depreminde yıkıldığını ve yeniden başladıklarını söyledi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow