hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    MasterChef yedeklerden kim çıktı? 9 Eylül MasterChef ana kadroya giren isim!

    MasterChef yedeklerden kim çıktı 9 Eylül MasterChef ana kadroya giren isim
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    MasterChef'te ana kadroya girebilmek için yedek yarışmacılar arasında rekabet dün gece sürdü. MasterChef'te yedek yarışmacılar ana kadroya girebilmek için mücadele etti. Şeflerin değerlendirmeleri sonucunda bir yarışmacı daha MasterChef önlüğünün sahibi olarak adını ana kadroya yazdırdı. Peki, MasterChef kim kazandı? 9 Eylül MasterChef yedeklerden ana kadroya kim girdi? İşte detaylar...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MasterChef ana kadrosuna yedeklerden giren isim şeflerin değerlendirmeleri sonucunda belli oldu. MasterChef Türkiye'de yedek yarışmacılar arasında son önlük sahibini buldu. Mehmet, Danilo ve Somer yarışmacılardan 'sarımsak' kullanarak yaratıcı bir yemek yapmalarını istedi. En başarılı tabağı çıkaran yarışmacı yedeklerden ana kadroya giren 6. isim oldu. 

    9 EYLÜL MASTERCHEF'TE ANA KADROYA KİM GİRDİ?

    Yarışmacılar MasterChef yeni bölümünde sarımsaktan yaratıcı bir tabak yaptı. Günün sonunda en başarılı tabağı yapan "Bera" şef ceketini kazanarak MasterChef ana kadrosuna yedeklerden giren son isim oldu. Bir önceki hafta ise şeflerin değerlendirmeleri sonucunda Erim şef önlüğünü giyerek ana kadroya giren isim olmuştu.

    MASTERCHEF'TE TAKIM OYUNU NEDEN OYNANMADI?

    MasterChef Türkiye'nin dün gece milli maç nedeniyle yayın akışı değişti. Normal zamanda pazartesi günleri oynanan takım kaptanlığı oyunu dün gece oynanmadı. Bunun yerine yedeklerden ana kadro seçimi yapıldı.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow