hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    MasterChef Semih diskalifiye mi oldu, elendi mi, yarışmadan çıktı mı? Önlüğünü bırakıp stüdyoyu terk etti!

    MasterChef Semih diskalifiye mi oldu, elendi mi, yarışmadan çıktı mı Önlüğünü bırakıp stüdyoyu terk etti
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    TV8 ekranlarının sevilen programı MasterChef Türkiye'nin yeni bölüm fragmanında Mehmet şef ve Semih'in aralarında geçen diyalog izleyenleri merak ettirdi. Mehmet Şef'in Semih'e karşı söyledikleri sonrasında Semih'in önlüğünü çıkarması "Diskalifiye mi oldu, elendi mi, yarışmadan çıktı mı? sorularını beraberinde getirdi. İşte detaylar.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MasterChef Türkiye'nin 19 Eylül akşamı ekranlara gelecek olan tanıtım fragmanı gündemde yer alıyor.  MasterChef'te Mehmet Şef'in Semih'e söylediği sözler olay oldu. Yayınlanan tanıtım fragmanında, Semih'in yemeğin tadına bakarak, "Ben yediğimde bu böyle değildi." demesinin üzerine tansiyon yükseldi. Yarışmacıya sinirlenen Mehmet Şef'in "Seni var ya buradan kolundan tuttuğum gibi atarım. Sen her yemek sonrası, 'benim bildiğim böyle, benim bildiğim şöyle...' Yeter ya! Her oraya söylediğimde kafanı çeviriyorsun, sebep ne. Bizden iyi mi biliyorsun bu işi. Haddini bil!" dediği görüldü.MasterChef Semih diskalifiye mi oldu, elendi mi, yarışmadan çıktı mı Önlüğünü bırakıp stüdyoyu terk ettiMASTERCHEF SEMİH ELENECEK Mİ, DİSKALİFİYE Mİ OLACAK?

    Bu anların ardından Semih'in önlüğünü bırakarak stüdyoyu terk ettiği görüldü. Semih'in MasterChef'ten ayrılıp ayrılmayacağı yeni bölümde belli olacak.

    MASTERCHEF SEMİHCAN TEMİZ KİMDİR?

    Yarışmaya Maldivler'den katılan Semihcan Temiz, aslen Mersinli'dir. 26 yaşında olan Temiz, eğitim için 13 yaşından beri yalnız yaşamaktadır. Üniversitede işletme bölümünde okurken üçüncü sınıfta eğitimini yarıda bırakmış ve aşçılık eğitimi almaya başlamıştır. Semihcan Temiz, Mersin'de 8 ay bir restoranda çalıştıktan sonra, profesyonel mutfak kariyerine 2018 yılında başlamıştır. Montenegro, Dubai ve Maldivler'de çalışarak deneyim kazanmıştır.

    Semihcan Temiz, üniversitede işletme okurken aşçılık kariyerine yönelmiştir. İlk olarak Mersin'de bir restoranda çalışmış, ardından Montenegro ve Dubai'de çalışmalarına devam etmiştir. Son olarak Maldivler'de profesyonel mutfak sanatları ile ilgilenmiştir. MasterChef Türkiye yarışmasında ilk turda et tabağı ve dövme pilavı yaparak üç şeften de evet oyu almış ve ana kadroya dahil olmuştur. Yarışmada başarılı performanslar sergileyen Temiz, dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow