hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    MasterChef ödül oyununu kim kazandı? 8 Aralık 2020 para ödülünü kim aldı?

    MasterChef ödül oyununu kim kazandı 8 Aralık 2020 para ödülünü kim aldı
    expand

    MasterChef Türkiye’de dün akşam ekranlara gelen bölümde 25 TL değerinde ödül oyunu yarışması düzenlendi. 8 Aralık 117. yeni bölümünde yarışmacıları ödül heyecanı sardı. Peki, MasterChef ödül oyununu kim kazandı? 8 Aralık 2020 para ödülünü kim aldı?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MasterChef Türkiye yarışmasında artık son 6 kişinin kalmasıyla birlikte yarışmacıları final heyecanı sardı. Dün akşam ekrana gelen yeni bölümde yarışmacılar 25 bin TL için kıyasıya mücadele etti. Farklı bir formatta düzenlenen ödül oyunu ile altı farklı tatlı yapıldı. Peki, MasterChef 25 bini kim aldı?

    Mehmet, Somer ve Danilo şefler, yeni haftanın ödül oyununu açıkladı. Altı farklı yarışmacının altı ayrı tatlı yapması istendi. Oyunda, yarışmacılar hem jüri oldu hem de yarışmacı oldu, kendi tatlılarını değerlendirdiler. MasterChef'te 8 Aralık'ta klasik altı tatlı için yarıştı.

    MASTERCHEF ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

    MasterChef'in jürisi 8 Aralık Salı ödül oyunu için yarışmacıların her birinin farklı birer tatlı yapmasını istedi. Yanı sıra yapılan tatlıları puanlandıranlar da yine 6 yarışmacı oldu. Buna göre; Özgül sufle, Eray lokma, Emir trileçe, Sefa ekler, Barbaros ayva tatlısı, Serhat cheesecake yaptı. Yarışmacıların puanlamalarının ardından; Özgül, Eray 14 puan alırken, emir ve Sefa 18 puan elde etti. Barbaros ayva tatlısı ile 21 puana ulaştı. Serhat 20 puan aldı. 21 puanla 25 bin TL ödülün sahibi de Barbaros oldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MasterChef ödül oyununu kim kazandı 8 Aralık 2020 para ödülünü kim aldı

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow