hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    MasterChef Deniz kimdir? 2024 MasterChef yarışmacısı Deniz Yılmaz elendi mi?

    MasterChef Deniz kimdir 2024 MasterChef yarışmacısı Deniz Yılmaz elendi mi
    expand
    KAYNAK Cnnturk.com

    MasterChef yarışmacısı Deniz ikinci haftaya yemekleriyle damga vurmuştu. Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna'nın jürisinde yer aldığı MasterChef'te yarışmacı Deniz'in yaşamı merak edildi. İşte MasterChef Deniz hakkında bilgiler...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    TV8'de her gün ekrana gelen MasterChef'te düellolar sonrasında ana kadro belli oluyor. MasterChef yarışmacıları bu akşam düello için kıyasıya yarıştı. Deniz yarışmayı kazandı mı? sorgulatması hız kazandı. Peki ama MasterChef Türkiye'de Deniz Yılmaz kimdir? 

    Deniz Yılmaz kimdir ?

    Deniz Yılmaz, MasterChef 2024 yarışmasına İstanbul'dan katılan ve profesyonel aşçılık yapan bir yarışmacıdır. Uzun yıllar boyunca gastronomi dünyasında çeşitli alanlarda tecrübe kazanmış olan Deniz, son olarak özel bir yatta aşçılık yapmaktadır.Denizcilik alanında da yetenekli olan Deniz Yılmaz, kaptanlık yapma yeteneği ile de tanınmaktadır. Yarışmaya, ilk turda deniz mahsullü bal kabaklı risotto yaparak katılan ve ikinci turda en iyi minestrone çorbasını hazırlayarak rakiplerini geride bırakan Deniz, ana kadro seçmelerinde de başarılı olarak ana kadroya giren beşinci yarışmacı olmuştur.


    MasterChef Türkiye'nin ikinci haftasına veda eden isim Deniz oldu. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow