hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    MasterChef Beyza kimdir, nereli? Beyza Huri Aydın hangi ülkede yaşadı?

    MasterChef Beyza kimdir, nereli Beyza Huri Aydın hangi ülkede yaşadı
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    MasterChef yarışmacısı Beyza ikinci haftaya yemekleriyle damga vurmuştu. Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna'nın jürisinde yer aldığı MasterChef'te yarışmacı Beyza'nın yaşamı merak edildi. İşte MasterChef Beyza hakkında bilgiler...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    TV8'de her gün ekrana gelen MasterChef'te düellolar sonrasında ana kadro belli oluyor. MasterChef yarışmacıları bu akşam düello için kıyasıya yarıştı. Beyza yarışmayı kazandı mı? sorgulatması hız kazandı. Peki ama MasterChef Türkiye'de Beyza Aydın kimdir? 

    Beyza Aydın kimdir ?

    Bu sezonun öne çıkan isimleri arasında yer alan Beyza Aydın 23 yaşında... Aslen Konyalı olan Beyza, Fransa’dan gelerek MasterChef Türkiye’ye katıldı. Yemek yapma konusundaki yeteneği ve kendine olan güveni ile dikkat çeken Beyza, yarışmaya büyük bir motivasyonla katıldı. Beyza, "Sürekli yemek yapan birisiyim ve bugün buraya hayalimi gerçekleştirmeye geldim" diyerek, yemek yapma konusundaki tutkusunu ifade etti.

    Instagram hesabında 190 bine yakın takipçi bulunan Beyza Aydın aynı zamanda bir influencer. 

    MasterChef Beyza kimdir, nereli Beyza Huri Aydın hangi ülkede yaşadı

    Beyza Aydın sosyal medya hesabından, ''Masterchef maceramız devam ediyor. Hayallerimi gerçekleştirmeye vesile olan bu yolda, bir adım daha atmış oldum.Güzel dilekleriniz ve desteğiniz için önce aileme sonra sizlere teşekkür ederim'' demişti. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow