MasterChef 2020'ye Walison Fonseca damgası
Cemal Can Canseven'in şampiyonluk ipini göğüslediği 'Survivor'ın ardından 'MasterChef Türkiye 2020', TV8 ekranlarında başladı. Brezilyalı oyuncu Walison Fonseca, henüz ilk bölümden gündem oldu. Az bildiği Türkçe ile şeflerin karşısına çıkan yarışmacı, ön eleme turunu geçerek adından söz ettirmeyi başardı.
Haberin Devamı
/

Milliyet gazetesinden Sina Koloğlu'nun, "Survivor Yolcusu Olacak" başlıklı yazısı şöyle:
/

"MasterChef Türkiye yarışması başladı. ‘Gerçeğin şovu’nun en çarpıcı örnekleriyle karşılaşıyoruz. Yemek yapanların bir hayali var, bir de geçmişleri.
Haberin Devamı
/

Ve bir yakışıklı vardı, onu sona sakladılar. Walison Fonseca kardeşimiz. Brezilyalı, gelmiş buralara. Fotomodel, oyuncu.
/

Melisa Hanım ‘kız arkadaş’ olarak tanıtıldı. Fakat internet ortamındaki haberlere göre evlenmişler.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

Melisa 'İlk gördüğümde aşık oldum' dedi. Tersi olsa şaşılası bir durum. Önemli olan Walison’nun aşık olmasıydı. Sanırım o da gerçekleşmiş çünkü her ikisinin hal ve tavırlarından bu anlaşılıyordu.
/

Melisa Hanım yaşam koçuymuş. Bu vesileyle işler de açılır diye düşünüyorum.'Bu kardeşimiz finale kadar gider. Kazanır mı kazanmaz mı bilemem. Ama şu kesin, ‘Survivor’ ekibinin yeni adayı' dedim.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

Bak buraya yazıyorum. Güneşlenirken çekilen fotoğrafları hemen yayılmış zaten! Baklavalardan fena halde bir demet!"