Manken Bensu Gürses'i ilaçla uyutup evini soydular

İstanbul Beşiktaş'ta oturan manken Bensu Gürses, kendisini senarist olarak tanıtan Orhan H. tarafından ilaçla uyutuldu. Gürses uyandığında soyulduğunu anladı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
İstanbul Beşiktaş'ta oturan manken Bensu Gürses (36), bir TV dizisinin oyuncu seçmeleri için kendisini senarist olarak tanıtan Orhan H. ile buluştu. Orhan H. senaryoyu vermek için Gürses'in evine gitti. Gürses, Orhan H.'ye içecek bir şey ikram etti.
Sabah gazetesinde yer alan habere göre Genç kadın içeceği içtikten kısa süre sonra kendinden geçip, bayıldı. Sabah kendine gelen Gürses evinin soyulduğunu; cüzdan, telefon gibi eşyaların evde olmadığını anladı. Aslında senarist olmadığı öğrenilen Orhan H.'ye, Bensu Gürses'i oyuncu olmasını sağlayacak şekilde kandırarak, evine bir bahaneyle girip, ilaçla bayılttığı genç kadını yağmaladığı iddiasıyla dava açıldı. Dava, Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecek.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
İzzet Yıldızhan'ın saatinin fiyatı dudak uçuklattı
Eski sevgilisi Berk Çetin tarafından darp edildi! Danla Bilic'e Çakal'dan destek
EN GÜZEL GELİN GÖRÜMCE! Uzak Şehir’in güzelleri
Yılmaz Morgül yıllar sonra Survivor'a nasıl katıldığını açıkladı!
Nesrin Cavadzade'den ilk paylaşım! Neşeli halleri dikkatlerden kaçmadı