hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    LİAM PAYNE ÖLDÜ MÜ? One Direction üyesi Liam Payne neden öldü?

    LİAM PAYNE ÖLDÜ MÜ One Direction üyesi Liam Payne neden öldü
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    One Direction adlı müzik grubunun eski üyeleri arasında yer alan Liam Payne’den acı haber geldi. Sanatçının hayranları vefat haberi sonrasında büyük bir şaşkınlık yaşadı. Peki, Liam Payne kimdir, neden öldü?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    LİAM PAYNE NEDEN ÖLDÜ?

    Müzik grubu One Direction’un eski üyesi, şarkıcı Liam Payne (31) Arjantin’de kaldığı otelin balkonundan düşerek hayatını kaybetti. Polis yaptığı açıklamada, şarkıcının ‘alkol ve uyuşturucu’ madde etkisinde olabileceğini fakat soruşturmanın sürdüğünü belirtti. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Payne’nin yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiğini blidirdi. 2017 yılında Payne ile birlikte 'Get Low' adlı şarkıda birlikte çalışan Alman müzik yapımcısı Zedd taziye mesajında, “Mekanı cennet olsun Liam. Buna inanamıyorum. Gerçekten yürek parçalayıcı" dedi. One Direction'dan bir yıl önce ‘X Factor’ yarışmasına katılan şarkıcı Olly Murs, Payne'in ölümünün ardından yaptığı açıklamada, “Birbirimizi gördüğümüzde her zaman çok gülerdik. Bazen kısa ve öz sohbetlerimiz olurdu ama sohbetlerimizde çoğunlukla saçlarının ne kadar sinir bozucu derecede güzel göründüğünden, Becks'e olan sevgimizden, eski XF (X Factor) günlerinden ve birlikte geçirdiğimiz turdan bahsederdik” ifadelerini kullandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    LİAM PAYNE KİMDİR?

    Liam Payne, İngiliz şarkıcı, söz yazarı ve eski One Direction üyesidir. 29 Ağustos 1993'te Wolverhampton, İngiltere'de doğdu. 2008 yılında "The X Factor" yarışmasına katılmış, ancak başarıya ulaşamamıştı. 2010'da yeniden denediğinde, jüri tarafından Harry Styles, Niall Horan, Louis Tomlinson ve Zayn Malik ile bir grup oluşturması için seçildi. Böylece dünyaca ünlü One Direction grubu kuruldu.

    One Direction, müzik dünyasında büyük bir çıkış yaparak birçok hit şarkıya imza attı ve dünya çapında büyük bir hayran kitlesi kazandı. 2016 yılında grup süresiz ara verince, Liam Payne solo kariyerine odaklandı. Solo çalışmalarında pop ve R&B türünde şarkılar üreten Payne, "Strip That Down" gibi hit parçalarla listelerde yer aldı.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow