hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Leyla Tufo kimdir? Halil İbrahim Ceyhan kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

    Leyla Tufo kimdir Halil İbrahim Ceyhan kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    NOW TV'de yayınlanan Leyla dizisinin karakterleri ve oyuncuları merak ediliyor. Sevilen dizide Tufo karakterinin hikayesi de gündeme geldi. Halil İbrahim Ceyhan'in hayat verdiği Tufo'nun gizemi sorgulanıyor. İşte Leyla Tufo hakkında bilgiler...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yapımını AY Yapım'ın, Yapımcılığını Kerem Çatay'ın üstlendiği, Yönetmen koltuğunda Hilal Saral'ın oturduğu Leyla dizisindeki Tufo karakterinin ölümü gündemde... İşte Tufo hakkında bilgiler... 

    Leyla Tufo kimdir? 

    Tufo karakterini Halil İbrahim Ceyhan canlandırıyor.

    Genç yaşta futboldaki yeteneğiyle keşfedilen Tufo/Tufan, kariyeri için önemli anda istemeden bir kazaya karışır. Arabayla çarptığı Hilmi’nin ölmesiyle dünyası yıkılan ve büyük vicdan azabı çeken Tufo, Nur’un manipülasyonlarına kanar. Tufo Nur’a yardımcı olmak isterken kendini onunla bir aile kurmuş olarak bulur.

    Halil İbrahim Ceyhan kimdir?

    Şarkıcı, söz yazarı, besteci; fotomodel, sinema ve dizi film oyuncusu Halil İbrahim Ceyhan 1986 İstanbul doğumlu. Müzik ve sinema sektöründe fotomodel, söz yazarı, şarkıcı, besteci ve aktör olarak yer almaktadır. 2007 yılında Best Of Model yarışmasında derece yapmıştır.

    Eylül 2019’da yayımlanan Kendini Bana Bırak isimli bir single çalışması vardır ve 1 milyona yakın izlenme elde etmiştir.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kaybettim, Derin Özledim gibi şarkıları olan Halil İbrahim Ceyhan, müzik çalışmaları yanı sıra ilk oyunculuk deneyimini 2019 yılında Hemen Döneriz isimli filmde yaşamıştı. 2020 yılında ekranlara gelen Kanal 7’nin yeni dizisi Emanet’te ise Yaman karakterini canlandırdı bu rolüyle oldukça ünlendi.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow