hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Leyla Ferda kimdir? Gamze Karaduman kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

    Leyla Ferda kimdir Gamze Karaduman kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    NOW TV'de yayınlanan Leyla dizisinin karakterleri ve oyuncuları merak ediliyor. Sevilen dizide Ferda karakterinin hikayesi de gündeme geldi. Gamze Karaduman'ın hayat verdiği Ferda'nın gizemi sorgulanıyor. İşte Leyla Ferda hakkında bilgiler...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yapımını AY Yapım'ın, Yapımcılığını Kerem Çatay'ın üstlendiği, Yönetmen koltuğunda Hilal Saral'ın oturduğu Leyla dizisindeki Ferda karakterinin akıbeti gündemde... İşte Ferda hakkında bilgiler... 

    Leyla Ferda kimdir? 

    Ferda karakterini Gamze Karaduman canlandırıyor.

     

    FERDA / GAMZE KARADUMAN

    Tufo’nın kız kardeşi Ferda, iyi kalpli, alçakgönüllü, becerikli bir kadındır. Abisinin gölgesinde yaşamaya alışmıştır. Bundan rahatsız olmaz, aksine her zaman abisiyle gurur duyar. Tufo’nun eski sevgilisi Serap ile birlikte açtıkları kuaför ve saç kaynak merkezleri vardır. Tufo’nun Serap’la evlenmesini çok isteyen Ferda, başta Nur’a tavırlı olsa da Nur onu da manipüle eder. Nur’un kuzeni zannettiği Mali ile evlenir. Elbette ki bu da Nur ve Mali’nin planının bir parçasıdır.

     

    Gamze Karaduman kimdir?

    Tiyatro, sinema ve dizi film oyuncusu, yönetmen asistanı. 16 Temmuz 1987, İstanbul doğumlu. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Gamze Karaduman, tiyatro çalışmaları yanı sıra ilk kameraönü oyunculuk deneyimini 2007 yılında Bıçak Sırtı dizisi ile yaşadı. Asıl çıkışını 2013 yılında Aramızda Kalsın dizisindeki Arif’e karakteri ile yakalayan 2018 de Yıldızlar Şahidim dizisinde Asuman karakteri ile yer aldı.  2019 da Amacı Olmayan Grup filminde oynadı. 2020 yılında rol aldığı Hizmetçiler dizisinde Demet Atahanlı, aynı yıl Menajerimi Ara dizisinde Gülin karakterini canlandırdı. 2021 ve 2022’de Amacı Olmayan Grup, Ömer gibi film ve dizilerde oynadı. Yeni projelerde yer almayı sürdürüyor.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow