hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Leyla dizisi oyuncuları! Leyla oyuncu kadrosunda sürpriz yeni isimler! İşte bütün Leyla dizisi oyuncuları!

    Leyla dizisi oyuncuları Leyla oyuncu kadrosunda sürpriz yeni isimler İşte bütün Leyla dizisi oyuncuları
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    NOW TV'de yayınlanacak olan Leyla adlı dizinin oyuncu kadrosu netleşti. Ay Yapım imzalı dizi yeni sezonda oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Hilal Saral'ın yönetmenliğini üstlendiği Leyla dizisinde Cemre Baysel, Gonca Vuslateri ve Alperen Duymaz başrolleri paylaşıyor. İşte Leyla adlı dizinin oyuncu kadrosunun tamamı...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Latin Amerika'yı etkisi altına alan Avenida Brazil isimli dizinin uyarlaması olan Leyla, entirika ve duygu yüklü hikayesiyle ilk fragmanda ilgi gördü. İşte Leyla adlı dizinin oyuncu kadrosu...

    Leyla dizisi oyuncuları 

    Cemre Baysel,

    Leyla karakterine hayat veriyor. 

    Küçük yaşta annesini kaybeden ve babasından başka kimsesi olmayan Leyla’nın hayatı, babasının yeniden evlenmesiyle altüst olur. Çok sevdiği babasını da ona türlü eziyetler eden üvey annesi Nur yüzünden kaybetmesinin ardından bir çöplüğe bırakılan Leyla, zorlu sınavlardan geçtikten yıllar sonra Nur’dan intikamını almak için geri döner.

    Alperen Duymaz,

    Civan karakterine hayat veriyor. 

    Küçükken çöplüğe terk edilen Civan’a orada Güzide annesi sahip çıkar ve onu Neco’dan korur. Nur’un kendisini evlat edinmesiyle çöplükten zenginlerin dünyasına geçiş yapan Civan, geçmiş ve yeni kimliği arasında sıkışıp kalır.


    Gonca Vuslateri,

    Nur karakterine hayat veriyor. 

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Çöplükte büyüyen Nur’u yaşadıkları zalim, acımasız biri yapmıştır. Tutkulu aşkı Mali ile birlikte yürüttükleri dolandırıcılık işlerinde Nur’un tuzağına Leyla’nın babası Hilmi düşer. Karısını kaybetmiş ve kızı Leyla ile yaşayan Hilmi, Nur’a vurulur. Nur çeşitli oyunlarla Hilmi’ye oturdukları evi sattırır. Nur’un amacı parayı alıp Mali’yle kaçmakken işler farklı bir yere gider. Hilmi’nin ölmesiyle Leyla’yı alan Nur onu kendi büyüdüğü yere, çöplüğe bırakır. Nur bambaşka bir hayata sahip olabilmek için bir plan yapar ve bu kez ağına Tufo’yu düşürür.

    Yiğit Kirazcı,

    Halil İbrahim Ceyhan,

    Gamze Karaduman,

    Dilara Aksüyek,

    Seda Güven,

    Meltem Baytok,

    Melisa Duru Ünal,

    Berfin Ant

    Zeyno Eracar,

    Mustafa Avkıran

    Cengiz Bozkurt


    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow