Kylie Jenner'dan baby shower partisi

Dünyaca ünlü şarkıcı Travis Scott ile ikinci çocuklarını kucaklarına almaya hazırlanan Kylie Jenner, baby shower partisi düzenledi. Heyecanı gün geçtikçe büyüyen ünlü isim, beyaz elbisesi ile kamera karşısına geçti. Jenner, partide çekilen fotoğraflarını takipçileriyle paylaştı.
Kardashian-Jenner ailesinin en küçük üyesi Kylie Jenner, ikinci çocuğunu kucağına almak için gün sayıyor. Yılbaşında yaptığı paylaşımla büyüyen karnını gözler önüne seren Jenner, baby shower partisi düzenledi.
Partiden kareleri sosyal medya hesabından paylaşan Kylie, partinin detaylarını da gözler önüne serdi. Vücudunu saran beyaz bir elbise tercih eden reality show yıldızı, paylaşımına; beyaz kalp, bebek ve zürafa emojisi ekledi.
30 yaşındaki ünlü rap şarkıcı Travis Scott ile birlikteliğinden üç yaşında Stormi adında kızı olan Jenner, ikinci çocuğuna hamile. Jenner ile Scott, geçen yıl 7 Eylül'de hamilelik haberini duyurdu.
Çift, 2017'de Coachella Müzik Festivali'nde başladıkları ilişkilerini bir dargın bir barışık sürdürdüler. 2019'da ayrılan çift, Mayıs 2021’de yeniden barıştı. Çift birlikteliğini sürdürürken, Scott, Brentwood'daki 23,5 milyon dolarlık evinde yaşamaya devam ediyor.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Selin Şekerci'den Türkan Şoray makyajı! 'Turkish Delight' akımına katıldı
6 MART YAYIN AKIŞI: Bugün televizyonda ne var? Fenerbahçe Rangers maçı hangi kanalda? Bu akşam hangi dizler var? 6 Mart tv yayın akışı listesi
Özcan Deniz'in abisinden olay yaratacak iddialar: İNGİLTERE'YE KAÇACAK
'Ayrılık' iddialarına açıklama geldi... 11 yıllık evlilik bitiyor mu?
Demet Özdemir’e kıtalararası kutlama!