hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kübra Ünlü yazdı! “Yalan” yeni bölümüyle nefes kesti!

    Kübra Ünlü yazdı “Yalan” yeni bölümüyle nefes kesti
    expand

    Kanal D’nin yaz ekranın sevilen dizisi Yalan yeni bölümüyle ekrana geldi. Her bölümde yeni bir gerçek ile yüzleşme yaşanan dizi de yeni bölümde de bu denge bozulmadı. Merakla beklenen DNA sonucu ise iki ayrı durum ile dizinin konusu olmaya devam ediyor.

     

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kader kurbanı olarak girdiği cezaevinde; Kaldığı 20 yıl boyunca en yakınları tarafından kandırılan bir anne… Büyük bir yalanın içine düştüğünden halen habersiz üstelik masum bir kadın olarak “Yalan” larla örülü bir dünyada gerçeğini arayan Melike’nin dram dolu hikayesi… Ekrana geldiği günden itibaren seyircinin ilgisini çeken bu öykü, yayın hayatına “merhaba” dediği günden bu yana reytinglerde zirvede.

    Bir anne – kız öyküsünün işlendiği dizide,20 yıl cezaevinde kaldıktan sonra yalanlarla örülü bir dünyaya adım atan Melike’nin anne karakteri Aslıhan Güner ve kızının başından geçmiş ve geçecek olan hikayeler silsilesi, ekranda dram severlerin ilgisiyle yayına girdiği günden beri adından söz ettirmeyi başardı. 12.bölümü ile “Yalan” da hikâyenin gerçekleri başlıyor diyebiliriz.

    12. Bölümde neler oldu?

    Yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, Süreç Film imzalı Kanal D’nin yaz ekranı dizisi ‘Yalan’ın 12. Bölümünde yaşananlar ise baş döndürücü şekilde hızla gelişti.

    Aşk Mektuplarını, şiirleri yazan Kadir!

    Melike – Kadir cephesinde ise bir başka yalan gün yüzüne çıktı. Kendisini kaçıranın öldürülen kocasının kardeşi olduğu çok geçmeden anlaşıldı. Ancak çok daha önemlisi kaçırıldığı çiftlik evinde yaşadıkları bir tartışmada kütüphanedeki kağıtları kitapları öfke ile etrafa fırlatırken fark ettiği imza kocaman bir yalanın çözülmesine sebep oldu. Melike ve Kadir geçmişe dönüp o imza ile gelen mektupların sahibinin kim olduğunu konuştular. Kadir, ağabeyinin Melike’ye gönderdiği şiirlerin ve mektupların yazarı olduğunu itiraf etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    DNA sonucu yeni yalanların başlangıcı!

    DNA sunucunu konunun ilgilileriyle aynı anda duymak için planlamalar yapan Haluk, kendisine yapılan 20 yıllık oyunu bozarak yeni bir planı yeni bir yalan ile hayata geçirdi. Duru’nun okuduğu belgede sonucun negatif yazıldığı okununca Melike, oynanan oyunu anladı.

    20 yıl sonra Berrin ve Haluk Yüzleşiyor!

    Haluk; Berrin’in kendisine kurduğu yirmi yıllık oyunu gerçek DNA sonucu ile bozdu. Gerçek sonucun olduğu belgeyi Berrin’in yüzüne fırlatarak hesap sormaya başladı. 20 yıllık yalanın acısını yavaş yavaş çıkaracağını, Berrin’in hayat konforunu elinden alacağını onu geldiği noktaya yeniden geri döndüreceğini söyledi.

    Yeni ev yeni hayat!

    Melike hayalini kurduğu kızları ile aynı evde yaşayabilmenin adımını attı ve kendisine yuvam diyebileceği bir ev kiraladı. Evin temlik işlerini kızları ile birlikte yapmak kızların birbiri ile kaynaşmasını sağlamak için o da küçük bir oyun kurdu ve kızları yeni eve çağırdı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Savcı yeni bir delile ulaştı!

    Melike ailesinin, çevresinin kendisine oynadığı tüm oyunları bir bir çözerken diğer taraftan davasındaki gerçeğin ortaya çıkması için elinden gelinin ardına geçmeye başladı. Zira hukuk okuyup avukat olmayı hedefleyen Melike, o gülerde adliyede karşısına çıkan Savcının desteği ile konuyu yavaş yavaş çözüme doğru ilerletiyor. Savcının hem konuya hem de Melike’ye olan özel ilgisi ise bambaşka gerçekleri ortaya çıkarmaya başladı. Savcı Yaman, olay gecesinde Kenan'ın Melike'yi aldattığı kadının olay yerinde olduğunu ve 2 kişinin daha orada olduğunu söylediğini sonra ifadesinin mahkeme tutanaklarından çıkartıldığını söyledi. Bu yeni tanık ile Melike’yi yeni evinde ziyarete giden Savcı da Kadir ile karşılaştı.

    Haluk intikam peşinde!

    Haluk Berrin’in psikolojik tedavisini ve kullandığı ilaçları koz olarak kullandı. Berrin’in dengesinin iyice bozulduğunu ve tüm şirket işlerini kendi üstüne alacağını söyledi. Berrin’i yavaş yavaş geldiği yere geri gönderme planlarını uygularken diğer taraftan kendisine kurulan 20 yıllık komplonun içerisindeki herkesten tek tek intikam almaya başladı. Yeni ortağı ile iş yemeğine çıkan Haluk beklenmedik bir sahneyi Hazal’a izlettirdi. Keyifle süren yemek esnasında, Haluk kendisine gelen görüntülü aramayı Hazal’ın açıp cevaplamasını istedi. Telefona cevap veren Hazal , annesi ve babasının izbe bir yerde elleri kolları başlı , başlarına silah dayanmış hallerini izlemeye başladığı sırada ateşlenen silahları duyup görünce şoka girdi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow