hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kübra Ünlü yazdı! “Yalan” 7. Bölümüyle ‘Katil Kim’ Dedirtti!

    Kübra Ünlü yazdı “Yalan” 7. Bölümüyle ‘Katil Kim’ Dedirtti
    expand

    Kanal D’nin sevilen dizisi Yalan 7. Bölümüyle ekrana eldi. Yapımını Süreç Filmin, Yapımcılığını ise Ali ve İnci Gündoğdu’nun üstlendiği dizi nefes kesen bir bölümle izleyici karşısına çıktı. Hayat sıradanı denilebilecek basit bir ‘Yalan’ ile başlayan sarmal, katmerlenerek hayatların içinden geçen acı veren yaralara dönüşünce, içinden çıkılmaz tüm halleri ekrana yansıtan dizi kısa sürede reytinglerde istenilen başarıyı elde etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yalan dizisinin 7. bölümü Kanal D'de izleyiciyle buluştu. Dizinin son bölümünde; Şefika’nın Hazal’a verdiği büyük sır, Hülya, Cengiz ve Hazal arasındaki tüm dengeleri alt üst etti.

    Kısa sürede beğeni kazanan dizinin oyuncu kadrosunda Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Eylül Tumbar, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak, Emir Benderlioğlu, Serra Pirinç, Atakan Hoşgören, Renan Bilek, Kubilay Tunçer ve Zeynep Eronat gibi tecrübeli isimler yer alıyor. Yönetmenliğini Hakan İnan'ın üstlendiği, senaryosunu Cem Akyoldaş ve Murat Boyacıoğlu'nun kaleme aldığı dizi “Yalan “seyirciden yeni bölümüyle de tam not aldı.

    20 yıl cezaevinde kaldıktan sonra yalanlarla örülü bir dünyaya adım atan Melike’nin başına gelenler hiçbir şekilde hayat sıradanı olmasa bile başa geldiğinde sürüklenirken o girdapların nelere yol açacağını gözler önüne sererken, kızlarının savrulan hayatları ise dizinin müdavimlerini üzdü.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Büyük hesaplaşmışların yaşandığı bölümde Melike yeniden hapishaneye girip çıktı.

    Berrin’in ifadede yön değiştirmesi, Melike’nin ablası Hülya’nın Berin ile iş tutması davanın seyrini değiştirmeye yetmedi.

    Zira kızların gerçekleri ve haklıyı arayışlarına, beklenmedik gelişmeler de eklenince bölüm sonunda Melike adına işin seyri değişirken; Berrin için hiç beklenilmeyen bir durum yaşandı.

    Yalan yeni bölümleriyle pazartesi 20.00’de Kanal D’de!

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow