hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kübra Ünlü yazdı! Ya Çok Seversen’de, Leyla’nın Son Bulan Masalı!

    Kübra Ünlü yazdı Ya Çok Seversen’de, Leyla’nın Son Bulan Masalı
    expand

    Ay Yapım’ın, yapımcılığını üstlendiği, Kanal D’nin reyting rekorları kıran yeni dizisi Ya Çok Seversen, 4. Bölümüyle dün gece ekranlarımıza geldi. Başrollerini Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’nın paylaştığı, dizinin yeni bölümünde tanıtım gecesinde görenleri büyüleyen Leyla’nın gerçekte kim olduğunun ortaya çıkma olasılığı işleri bir süreliğine karıştırdı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ateş ve Leyla’nın yakınlaşmasının bir yanlış anlaşılma olması ise Leyla’yı farklı kararlar almaya zorladı.

    Ateş’in yeni evinde artık yerleşik hayata geçen Leyla ve ekip arkadaşları için ise ev gidererek daha tehlikeli olmaya başladı.

    Aralarındaki yakınlaşmanın büyük bir yanılgı olduğunu anlayan Leyla ise o güne değin Ateş’e karşı kurulacak kumpasın karşısında hareket etse de Ateş’in duyarsız tutumu karşısında bu kumpasın artık uygulanması gerekliliğine karar verdi.

    Zira, Leyla ekip arkadaşları ile birlikte zengin iş adamları veya onların oğullarını bir tür oyun içerisinde kendisine aşık edip, işi düğün boyutuna kadar getirtip, düğün takılarını alıp, kaçan bir dolandırıcı ekibin içerisinde.

    Ateş ile aralarında oluşan etkileşimin bir aşk olmadığını anladığında ise işte Leyla o noktada Ateş’i bu ağın içerisindeki piyonu olarak görmeye karar verdi. Önce gerçekten kendisine aşık etmeye, sonrasında da ekibin planını Ateş üzerinde uygulamaya karar verdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Aynı zamanda miras kalan kardeşleri ve onlarla mecburi ilişki Ateş’i sıkmaya başladı ve Ateş eski hayatına dönebilmek için arkadaşından yardım istedi. Kardeşlerini yurt dışında yatılı bir okula vermek için araştırma yapması için bir arkadaşı ile telefonda görüştü. Bu görüşmeye kulak misafiri olan Leyla ise olanları Ateş ile tartıştı.

    Diğer tarafta Ateş’in evine yerleşen ekip, evin gizli kısımlarını keşfetti. Yakup ekipten gizli olarak yeni planlar kurmaya başladı.

    Diğer taraftan baba mirası şirkette, Ateş'in işleri yolunda gitmeyince, iş için İtalya'ya gitmesi gerekti. Haberi duyan Leyla, İlter'den rica ederek, Ateş'in çantasını kendisinin götürmek istediğini söyledi. İlter teklifi kabul edince çantayı Ateş’i görüntüsüyle etkilemek üzere Leyla götürdü.

    Ateş'i görüntüsüyle etkileyen Leyla, İtalya'dan almak istedikleri kumaşı kendisi bulabileceğini söyledi. Kumaşı bulabilmesi için Leyla'ya 3 saat veren Ateş, aynı zamanda Leyla'ya eşlik etti.

    Ancak işler tam da o sıra da rayından çıkmaya başladı. Çünkü, Ateş ile birlikte kumaşçılar çarşısında kumaş arayan Leyla, dolandırdıkları, eski kocasını gördü. Ateş'e bir şey belli etmemeye çalışan Leyla, arabaya binerken eski kocasına yakalandı. Arabanın arkasından Çiğdem diye bağıran eski kocası arabayı yakalayamayacağını anlayınca aracın plakasını çekti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Leyla’nın davranışlarındaki tutarsızlık Ateş’in dikkatini çekmeye başladı.

    Kumaşçı gezilerinin sonunda akşam eve geldiklerinde artık Ateş’in Leyla’ya karşı olan şüpheleri artmaya başladı.

    Akşam Leyla ve Ateş bahçede olan biteni tartışırlarken, gün içerisinde dolandırdığı eski kocası Leyla’nın izini sürdürerek o da aynı bahçeye kadar gedmişti. Durumdan habersiz olan ikili tartışmalarına devam ederlerken bahçede adamın birisi Leyla’ya ‘karıcım’ diye seslendi.

    Leyla gerçekleriyle karşılaşırken, Ateş ise ne yaşadığını anlayamadan durumu anlamdırmaya çalıştı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow