hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kübra Ünlü, Yazdı! ‘Veda Mektubu’nda işler karıştı!

    Kübra Ünlü, Yazdı ‘Veda Mektubu’nda işler karıştı
    expand

    Veda Mektubu yeni bölümüyle ekrana damgasını vurdu. Kanal D’nin sevilen dizisi Veda Mektubu’nun heyecanla beklenen bölümünde Aslı’ya çarpan arabanın kime ait olduğu düğümü çözüldü. Aile içerisindeki dengelerin değişeceği günlerin yakın olduğunu anladığımız gelişmelerin yanı sıra Alanur’un ılımlı yaklaşımları dikkat çekti. Bir diğer dikkat çeken ise Alanur’u canlandıran Nurgül Yeşilçay’ın yıllara meydan okuyan sportif vücudu oldu. Dizi içerisinde sahnesiyle oldukça konuşulan Yeşilçay, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla ‘Alanur’un öyle görünmesi gerekiyor, hep ona çalışıyoruz’ dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yeni bölümde Mehmet karısına bu izansızlığı yapanların peşine düştü. Attığı her adımı ve yaptığı her girişimi aile içerisinde kimse ile paylaşmadan yapmaya çalıştı.

    Aslı’ Mehmet’in içine düştüğü bu bunalımlı halden başka bir mesele çıkardı. Mehmet’in hayatında bir başka kadının olduğundan şüphelendi.
    Aslı Mehmet ile konuşmaya çalışsa da istediği cevapları alamadı. Durumu arkadaşı ile paylaşan Aslı, bir plan yaptı. Mehmet’i takibe alan iki arkadaş, kendilerini bir kuyumcu önünde görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi.

    Akşam eve gelen Mehmet’e daha fazla dayanamadan durumu soran Aslı, kendisinin kuyumcu da nasıl bir işi olduğunu sordu. Aldığı cevapla ikna olan Aslı, Mehmet’in parmağına taktığı yeni alyans ile de çok mutlu oldu.

    Diğer taraftan Beste ve Mahmut ilişkisinde Mahmut aceleci davranışından ötürü Besteden özür dileyerek, önce ailelerin tanışması gerektiğini ardından ilişkilerinin usulünce olması gerektiğini Beste ile paylaştı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Beste annesinin vereceği ve farklı aile yaşamlarından gelmelerinden ötürü bu görüşmeyi annesinin kabul etmeyeceğin, ondan korktuğundan ötürü be bu konuyu kendisinin söyleyemeyeceğini Mahmut’a söyledi. Mahmut Alanur’ a kendisinin söylemek istediğini, Besteye söyledi. Bir akşam çayında iki aile Alanur’un evinde buluştu. Alanur’un alaşağı ettiği bir akşamın sonucundan Mahmut’un ablaları evden ayrıldılar. Beste ise annesine sergilediği tutumun ne kadar insani olmadığını anlattı. Farklı yaşam biçimlerinden gelseler de kendilerini olduğu gibi kabul eden bir anlayışta birleştiklerinden bahsetse de Alanur ne diyeceğinden ne yapacağından vaz geçmedi.

    Nevzat ve Firdevs, Seher ve Ziya ile konuşup evden taşınacaklarını ancak zamana ihtiyacı olduklarını söylediler. Nevzat, ''Bu evin çatısının altında yıllarca beraber yaşadık. Takdir edersiniz ki bizim biraz zamana ihtiyacımız var. Bugüne kadar ablamla neler atlattık. Ben bugüne kadar ablam ne dediyse onu yaptım. Şimdi 'git' diyorsa giderim'' dedi. Yapılan konuşma Seher'in canını sıktı.

    Mehmet, Seher'e durduk yere ''Aslı'yı seviyor musun?'' diye sordu. Seher de ''İlk karşılaştığımızda hiç kanım ısınmamıştı ama şimdi bambaşka. Senin sevdiğin insanın benim başımın üstünde yeri var. Aslı bu evin kızı, bizim kızımız artık. Kavga etsek de bu onun benim gelinim olduğu gerçeğini değiştirmez. Sen takma kafana'' dedi. Mehmet daha sonra babasıyla konuşma yaptı ve kendisine gelen kutuyu Ziya'ya gösterip ''Aslı'ya çarpan arabadan çıktı'' dedi. Ziya ise neye uğradığını şaşırdı ve bu suçu birinin Seher'in üzerine atabileceğini söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Tüm bunlar olurken, Mehmet'in kovduğu güvenlik görevlisinin yerine Hatice ile görüşen Barış işe başladı. Yeni güvenlik görevlisi olarak Barış'ın işe başladığını gören Aslı büyük bir şaşkınlık yaşadı. Aslı, Barış'a ''Ne işin var burada? İlginç bir tesadüf oldu'' dedi ve eşinin ailesinin burada yaşadığını söyledi. Mehmet, İngiltere'ye kaçan Hakan'a kimin yardım ettiğini bulmak için araştırma yapmaya başladı ve bunu yaparken Hakan'a Nevzat'ın yardım ettiğini öğrendi. O sırada Hatice, Hakan'dan gelen kutuyu Mehmet'in sakladığı yerden bulup Aslı'nın odasına bıraktı. Mehmet bilekliği Aslı'nın kolunda görünce büyük bir şaşkınlık yaşadı.

    Aslı, ''Bu bileklik kimin? Bunu benden neden sakladın? Biri mi var hayatında? Bana böyle bir şeyi nasıl yaparsın?'' diye sordu. Mehmet önce Aslı'yı sakinleştirdi ve gerçeği anlattı. Mehmet bilekliğin annesine ait olduğunu söyledi. Alanur, Hakan'dan aldığı mesajın ardından hemen hazırlanıp yola çıktı. Seher'den hesap sormaya gitti. Hepiniz bunun bedelini ödeyeceksiniz, hepiniz'' dedi. Ardından kahvaltı masasının örtüsünden çekip masayı dağıttı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mehmet'e gelen mesajı Aslı’ya yüksek sesle söylediği anda Nevzat bu konuşmayı duydu. "Ölen adamın ailesi karakola bütün olanları anlatmaya gidiyor" dedi… Mehmet ise Aslı soluğu ölen gencin evinin önünde aldı. Mehmet ve araç arabada beklerken, Aslı’ya; ‘Buraya kim gelirse gelsin başımıza gelenlerin sorumlusu o’ dedi. Evin önünde gelecek olan kişiyi beklerlerken, evin önüne yanaşan taksiden inen kişinin, Seher olması, genç çifti şaşkınlığa uğrattı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow