hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kübra Ünlü yazdı! “Taş Kâğıt Makas: Hayatın Oyunu” yeni bölümüyle nefes kesti!

    Kübra Ünlü yazdı “Taş Kâğıt Makas: Hayatın Oyunu” yeni bölümüyle nefes kesti
    expand

    “Taş Kâğıt Makas: Hayatın Oyunu” 17. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin müdavimlerine nefes kesen dakikalar yaşatan bölümde sürpriz gelişmeler yaşandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Selim Galip, Anıl Taşezen gibi başarılı oyuncuları kadrosunda buluşturan “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” 17. Bölümünde de adalet arayışını kendi içerisinde bir mekanizma ile aramayı sürdürdü.

    Fecir’in Marko ile olan ortaklığında yolunda gitmeyenler Marko’nun yeni kararlar almasına sebep oldu. Kendi planını uygulamaya koyan Marko Fecir’in kız kardeşini yeni piyonu olarak seçti. Rüya babasının davasını aklamaya çalışırken hayatın kendisi için kurduğu oyunlardan habersizdi. Zira Marko Rüya’yı köşe sıkıştırıp kendisi ile işbirliği halinde olmaması durumunda Fecir’i de kaybedeceğini söyledi. Marko, Rüya’ya sunduğu teklifle babasının özgürlüğünü kazanabilmesi için Fecir ile yaptığı ortaklık sözleşmelerini ve ortak hesaptaki tüm parayı kendi hesabına geçirilmesini istedi. Emirkıranları elinde kukla gibi oynatmaya başlayan Marko Rüya’yı köşeye sıkıştırdığını zannetse de işle düşlediği gibi sürmedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Diğer taraftan Âdem’in şahitliği Cengiz davasında önemli bir aşamaya gelince herkes adeta Âdem’i bulmanın peşine düştü. Harun ise oğlu olduğunu bilmeyen Âdem ile babalık provalarını geliştirmeye başladı. Güneş ise Harun Yakar’ın avukatlık ofisinde işe başladı. Ancak Güneş Âdem’in duruşmaya her ne olursa olsun çıkartmayı düşünmediğini söyledi.

    Diğer taraftan Fecir’de Âdem’in peşine taktığı adamları ile Âdem’i yakalayıp alı koymaya başladı. Umut ise her yerde Fecir’i aramaya devam etti. Adaletin kesemediği cezayı Fecir’e kendi kesmeye karar veren Umut Fecir’i ilk gördüğü yerde hayatındaki her şeye rağmen vurma kararından vazgeçmedi. Bu takip sırasında herkesin peşinde olduğu Âdem’i Fecir’in kapanında bulunca oldukça sinirlendi. Harun’a hemen haber veren Umut kendi planına sadık kalmaya devam etti.

    Harun, aldığı haberle birlikte Âdem’in bulunduğu yere gitti. Gizlice içeri girmeye çalıştığı sırada, beklemediği bir anda Fecir'e yakalandı. İlk hamlesi başarılı olmayan Harun, Umut'un yaptığı plana sadık kalmaktan başka çaresi olmadığını anladı. Umut, Harun ve Güneş Âdem’i kaçırmayı başardı. Harun oğlu Âdem ile kendisini bekleyen Güneş'in arabasına binerek olay yerinden uzaklaşırken polis ekipleriyle birlikte Güneş'in aracının önün kesen Alev, Âdem’i teslim aldı. Alev’e kimi haber verdiğini soran Harun, Güneş’ten aldığı cevapla tatmin olsa da Güneş’te babasının yıllar önce Harun tarafından görülen davasındaki haksız karardan ötürü intikam planlarının ağlarını işletmeye başlamıştı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Diğer taraftan Fecir’in kız kardeşi Rüya ise Marko’nun planını devreye sokmaya karar verdi. Ancak çok geçmeden Emirkıranları yok etmesi için Marko’ya hizmet ettiklerini anlayan ağabey ve kardeş bu kez Marko’ya karşı yeni bir plan kurguladılar..Rüya Marko’nun Fecir’e yapmak istediklerini anlatınca çılgına dönene Fecir, artık bu işe bir son vermeye karar verdi. Aynı anda Marko’da Rüya’nın plana sadık kalmayacağından şüphe ile ikilinin bulunduğu odaya daldı. Fecir ve Marko kısa süre içerisinde tartışmayı kavgaya dönüştürünce ve Rüya’da Marko’nun Fecir’in boğazını keseceğini düşünerek silaha sarıldı. Marko, Rüya’nın silahını ateşlemesiyle vuruldu.

    Aynı dakikalarda Umut ise Fecir’i köşeye sıkıştırmak hedefe varmak üzereydi. Fecir olanlar karşısında kız kardeşini sakinleştirmeye çalışırken derhal savcıyı arayarak olanları anlattı. Savcını derhal olay yerine gelmesini isteyen Fecir kız kardeşinin doğruyu yaptığını yoksa Marko’nun kendisini keseceğini söyleyerek panik olan Rüya’yı sakinleştirmeye çalıştı. Hiçbir şeye dokunmadan savcıyı beklemelerini söyledi. Dizinin final sahnesinde ise beklenmedik sürpriz bir gelişme yaşandı ve savcıyı karşılarında görmeyi beklerken açılan kapıdan Umut’un içeri girmesiyle olayın tüm seyri değişti. Karşılarında Umut’u gören Fecir ve Rüya şoke oldu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow