hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kübra Ünlü yazdı! Kült dizi “Camdaki Kız” ekrana veda etti!

    Kübra Ünlü yazdı Kült dizi “Camdaki Kız” ekrana veda etti
    expand

    Kanal D’nin sevilen dizisi ‘Camdaki Kız’ dün gece üç sezonluk ekran serüveni sonlandırdı. Dizi reyting yarışlarında; yayına girdiği günden itibaren yayın günü ve saatinin hâkimi olan dizinin final bölümü de aynı başarıyı sürdürdü.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kadrosunda Burcu Biricik, Devrim Yakut, Cihangir Ceyhan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek'in yer aldığı Camdaki Kız, 82. bölümü ile son kez izleyici karşısına çıktı.

    81. bölüm ile adeta bir tür final yapan dizinin; 82. Bölümünde yaşananlar ise okuyucu ile seyirciyi ayırdı. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan dizinin romandan bağımsız yaptığı ‘son’ sosyal medyanın tartışma konusu oldu. Bir kısım seyirci ise romandan bağımsız, son yapan dizinin, devamının da çekilmesi gerekliliği üzerine oldu.

    Final bölümüne dair yüksek prodüksiyonlu bir beklenti içerisinde olanlarda yine oldukça fazla idi. Diğer taraftan final bölümünde de dizi ekran hakimiyetini dün gecede devam ettirdi. 81. bölüm sonunda emniyete gidip teslim olan Laz Kızı , cezaevine atıldı.

    Nalan, Hayri’nin başına gelenleri Türkan’dan duyduğu gibi yanlarına gitti. Hayri’nin sokak ortasında bir ceset torbasına yerleştirildiğini görünce şoka girdi. Yaşadığı üzüntüye bir de bilmediği gerçekleri ekleyen Türkan psikolojik olarak rahatsızlanmaya başladı. Hayri’nin kendisini korumadığını kendisini Laz Kızı ile aldattığını Türkan ve Murat’ın konuşmasına şahit olarak öğrendi. Hayri’ye karşı ölse dahi bir den duyguları değişen Nalan, Türkan’a “meğer Hayri’de beni sevmemiş” dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Gazetelerin üçüncü sayfalarına düşen Hayri’nin ölüm haberi ise Koroğlu ailesinin bir sabaha kahvaltısında duyuldu. Sedat, Nalan’ı yalnız bırakmadı. Defin işlemlerini üstlendi. Nalan Hayri’nin defni sırasında mezarlıkta bulundu. Sedat ve Nalan arasında geçen küçük konuşmada Nalan, Sedat’ın kendisi ve Hayri ile ilgili gerçekleri bildiğini anladı. Bunca yıldır Sedat’ın bu ilişkiyi bilip hiçbir taşkınlık yapmamasına sevindi. Sevincini, Billur ile paylaştı.

    Hayri'nin ölümünün üzerinden belirli bir süre geçtikten sonra Nalan ve Türkân’ın hayatı oldukça değişti. Sergi açan Nalan, Türkan ve kızlarını da eve alıp hep birlikte yaşamaya başladı. Nalan'ı unutamayan Sedat, Nalan'a evlenme teklifi etti. Bu teklif Nalan tarafından sevinçle karşılandı. Koroğlu ailesininse sevinçle karşıladığı haber kısa zamanda somutlaştırıldı...

    Nalan ağlayarak çıktığı eve aradan geçen yıllar sonrasında gülerek ve çoğalarak yeniden döndü. Final bölümü ile dün gece ekrana gelen ‘Camdaki Kız’ dizisinin yerine ,eş değerde bir dizinin yerleştirilip yerleştirmeyeceği ise sosyal medya platformlarında gecenin en çok konuşulan konulardan biri oldu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow