hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kübra Ünlü yazdı! Kanal D’de “Turnike” den Radyocular Geçti!

    Kübra Ünlü yazdı Kanal D’de “Turnike” den Radyocular Geçti
    expand

    Kanal D’nin Yaz Ekranı ile yayın hayatına yeniden başlayan yarışma programı ‘Turnike’ 10. Bölümü ile izleyenlerin karşısına çıktı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mehmet Ali Erbil’in eğlenceli sunumuyla ekrana gelen yeni bölüm hem stüdyodakilere hem ekran başındaki izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

    Yapımcılığını Poll Production Polat Yağcı'nın üstlendiği yarışma programı 'Turnike’nin yeni bölümünde Türkiye’nin 90’lı yıllara damga vurmuş radyolarının tanınmış isimleri yer aldı.

    ‘Turnike' nin 24 Temmuz Çarşamba günü saat 20.00’de Kanal D'de yayınlana 10’uncu bölümünde; ünlü radyo programcıları Jerfi Benveniste (Bay J), Hopdedik Ayhan, Ali Şentürk (Afrikalı Ali), Cem Arslan, Rıza Esendemir, Serdar Gökalp, Duygu Atakan ve Pınar Akar konuk olarak yer aldı.

    Döneminin ünlü ve başarılı sunucusu Güner Ümit formatıyla Türk Televizyon tarihine damga vuran yarışma program “Bay Turnike”, 2024 yaz ekranı ile Demirören Medya Grup Başkanı Murat Yancı’nın fikirleri ile yeni bir format kazanırken, ünlü tiyatrocu ve ekran yüzü Mehmet Ali Erbil sunumuyla yeni nesil izleyiciyi kısa ekran başında tutmayı başardı. Kısa sürede başarı yakalayan yeni formatıyla programa katılım başvurusu ise oldukça yüksek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Seyirci başvuruları ise Kanal D’nin resmî sitesi üzerinden gerçekleştiriliyor. www.kanald.com.tr/turnike/turnike-basvuru-formu nu doldurarak yarışmaya katılmanız mümkün.

    Yarışmanın ödülü olan son model arabayı kazanmak adına ekrana yansıyan kıyasıya yarışta 9. Bölümde stüdyo konukları arabayı kazanırken, 10. Bölümün konukları olan radyocular “Stüdyo Çarşı” dan kazandıkları ile uğurlandı.

    Eğlence dolu anların yaşandığı tebessümün yüzlerden hiç eksik olmadığı yarışma programı “Turnike” Mehmet Ali Erbil’in sunumu ve ünlü konukları ile her Çarşamba saat 20.00’de Kanal D’de!

    Eğlendirirken kazandırmaya devam eden ‘Turnike’ yi izlemeyi unutmayı!

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow