hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kübra Ünlü yazdı! Kanal D “Yaz Ekranı” ile Atakta!

    Kübra Ünlü yazdı Kanal D “Yaz Ekranı” ile Atakta
    expand

    Kanal D " Yaz Ekranı" atılımlarıyla parlayan yıldız olmaya devam ediyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Seyircisinin ilgisini geçen yıllara rağmen her zaman yakalamayı başarmış yarışma ve eğlence programı Turnike ile izleyicisini sevindiren “Kanal D” “D Medya” birbirinden özel içerikleriyle ekranın  parlayan yıldızı olmaya devam ediyor.

    Yeni Dizi ‘Ayazın Sonu Güneş’ Çok Yakında Kanal D'de!

    Yaz başı ile yayına giren bir başka dizi “Yalan” ile ise Kanal D dizi seyircisini ekranda tutmaya devam ediyor. Diğer taraftan bir dizi klasiği olan yayıncılık tarihinin gelmiş geçmiş en çok izlenen ve beğenilen dizisi “Aşk-ı Memnu” tekrar yayınları ile tüm jenerasyondan izleyici ile Kanal D ekranın da buluşmaya devam ediyor.

    Diğer taraftan yeni yapımlarla da ekranda dizi yeniliklerine devam edecek olan televizyon yakında ‘Ayazın Sonu Güneş’ ile dizi severleri sevindirecek.

    Geçtiğimiz günlerde bir başka atılımla seyircisine sürpriz yapma hazırlığında olan Kanal, yeni yarışma programının tanıtım filmi ile, kısa sürede bir kez daha dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Tanıtım filminde sevilen yarışma Turnike ’ye benzer konseptte bir tiyatro perdesi kullanılan “Kanal D iftiharla sunmaya devam ediyor” sözleriyle başlayan fragmanda, perdede önce bir erkek sonra da bir kadın ayağı belirdi ve sonrasında ise “Password” yazısı ortaya çıktı.

    “Password ” Türkiye'yi Ekrana Kilitlenecek!

    İki kişinin, “Password” yazan kartı elleriyle çekiştirmesi yeni programın ne olabileceği konusunda sosyal medyayı konuştururken   ekran başındakilerin de ilgisini çekmeyi başardı.

    Shine Medya’nın yapımcılığını üstlendiği “Password Türkiye” yarışması ile seyircisine kazandırmaya devam edecek olan Kanal D’de de yaz ekranın bu yeni sürprizini ekranların çok sevdiği iki isim olan Şebnem Bozoklu ile Enis Arıkan sunacak.

    Kanal D “Yaz Ekranı” “Password Türkiye” İle Seyircisine Kazandıracak!

    Temmuzun ikinci haftası itibariyle yayına alınması planlanan yarışma programının öne çıkan ise ‘sözcükler’ olacak.

    Birbirinden ünlü isimlerin ağırlanacağı ve seyircinin de katılım sağlamasına imkân sunulacak yarışmada "sözcük türetme" oyunu ilginç ve eğlenceli sahneleri ekrana taşıyacak.

    DSmartGO ile Taraftarlar Sevinecek!

     Spor ekranı ile DSmart GO ile yaz ekranı girişimlerine hız kesmeden devam eden D Medya “Galatasaray”lı taraftarları sevindirecek bir haberi daha duyurdu.

    Galatasaray'ın 5 hazırlık maçını ve Mourinholu Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turunda Lugano karşılaşmasını,” DSmart GO ile dilediğin yerde, dilediğin cihazda izle” uygulaması ise taraftarları sevindirdi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow