hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kübra Ünlü yazdı! Güzel Aşklar Diyarı'nda Yüzleşme!

    Kübra Ünlü yazdı Güzel Aşklar Diyarında Yüzleşme
    expand

    Kanal D’nin yeni yayın döneminin iddialı dizilerinden biri olan Güzel Aşklar Diyarı dördüncü bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde yüzleşmeler gerçekleşti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Senaryosunu Özlem İnci Hekimoğlu ile Nil Güleç Ünsal'ın kaleme aldığı yapımcılığını ise Med Yapım ve Boyut Film üstlendiği Güzel Aşklar Diyarı’nın yeni bölümünde sırlar açığa çıkarken yaşanan yüzleşmeler ekran başındaki izleyiciye heyecan dolu anlar yaşattı.

    Özgür Emre Yıldırım, Ali Başar, Ekin Aksoy, Yunus Narin, Berkan Şal, Miray Akay, Lidya Atlik, Yankı Ayhan, İbrahim Dizlek, Sercan Gülbahar, Ersel Şebil, Pervin Ünalp, Işıltı Su Alyanak, Mustafa Arda Işık ve Yiğit Yapıcı’nın kadrosunda yer aldığı dizinin ana yönetmenliğini ise Mahsun Kırmızıgül yapıyor.

    Geçtiğimiz bölümde; Arhan’ın mahkemeyi terk etmesi, Deniz’in ifadesini değiştirmesi dengeleri bozmuştu. Deniz ve Cihangir ile yaptığı konuşmalarla Arhan bazı gerçekleri anlamış, konakta Arhan’ın mahkeme salonu terk etmesi gündem olmuştu. Olanlara anlam veremeyenler için olayların anlaşılması adına Hâkim evdekilerle konuşmuş, kendisinin Deniz’in ifadesini değiştirmesini istediğini söylemişti. Yaşanan şaşkınlığın yanı sıra kendi araştırmalarına devam eden Belmondo, kamera kayıtlarında bir detay fark etmiş; Roza cephesinde ise değişen bir algı olmamış, Roza Tufan’ı öldürmek istemişti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yeni bölümde ise; Cemal’in silahını alan Roza ve Tufan’ın yaşadığı arbedede Tufan kendisine doğrultan silahtan Roza’nın bir anlık dalgınlığını fark ederek kaçmayı başardı. Hakim’in duydukları üzerine daha fazla dayanamayan kalbi onu hastanelik etti. Kap krizi geçiren Hakim’in yanına Deniz ve Arhan gitti.

    Diğer taraftan Ünzile’nin Deniz’in ablası değil annesi olduğu, gerçeği ortaya çıktı.

    Eşref ve Lal arasında yaşananlar sonucunda Lal kaçtı. Eşref evden giden kızıyla ilgili Gönül'ü arayarak, “Lal yanınızda mı yine?” diye sordu. Gönül de, “Evet yanımızda, bize sığındı Eşref “dedi. Eşref, “Artık istese bile dönemez bu eve, onun için aradım. Lal diye kızım yok benim” dedi.

    Tufan'ın Eşref'e ait nehir evinde saklandığını öğrenen Arhan, hesap sormak için konağa gitti. Hararetli tartışmanın ardından eve dönen Arhan, arabasına gizlice binen Lal'i görünce şoke oldu. Cihangir’i odasına çağıran Hâkim, işlerin başına Arhan'ı geçireceğini söyledi. Cihangir bu karardan sonsuz rahatsız olurken Arhan, dedesinden kararını bir kez daha gözden geçirmesini istedi.

    Şirketin geleceği ile ilgili verilen kararı hazmedemeyen Cihangir, sarhoş bir şekilde konağa döndü. Cihangir, “Hâkim şu an yüzüme bile bakmıyor. Hiçbir işe yaramayan pisliğin tekiyim. Katilim ben. Hepsi benim yüzümden oldu, ben öldürdüm.” dedi. Hanzade sarhoşluğun etkisinde olan Cihangir’i sakinleştirmeye çalışırken Deniz her şeyi duyup, gördü. Gördüklerini hemen Arhan’a söyledi. Arhan duydukları ile sarsıldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Deniz'in kahvaltı daveti tüm aileyi bir masa etrafında topladı. Yeni karar ile çalışma hayatına döneceğini söylemesi Gönül’de şok etkisi yarattı. Arhan karısını desteklese de Deniz bambaşka bir sektör için iş görüşmesi yapacağını söylese de Hâkim ‘Deniz için bir klinik açacağını belirtse de Gönül tüm bunlara “hayır” diyerek konuyu kapattı.

    Diğer taraftan Deniz ise kendi bildiğini Arhan’ın da desteği ile uyguladı. İş görüşmesine gitti. Diğer taraftan masada Can’ın Lal ile imalı konuşmasına Cihangir tepki gösterirken, devam eden konuşma konağın kutu köşelerinde devam ederken Gönül duymaması gerekenleri, yıllardır kendisinden gizlenen o büyük sır ile yüzleşmek durumunda kaldı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow