hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kübra Ünlü yazdı! ‘Güzel Aşklar Diyarı'nda Roza için Sıkıntılı Zamanlar!

    Kübra Ünlü yazdı ‘Güzel Aşklar Diyarında Roza için Sıkıntılı Zamanlar
    expand

    Kanal D’nin yeni sezonun iddialı dizisi “ Güzel Aşlar Diyarı “ 3. Bölümü ile ekrana geldi. Yönetmen koltuğunda Mahsun Kırmızıgül’ün oturduğu dizinin senaryosu Özlem İnci Hekimoğlu ve Nil Güleç Ünsal tarafından hazırlanıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yapımcılığını Med Yapım, Boyut Filmin üstlendiği dizinin yeni bölümü heyecan yarattı. Özgür Emre Yıldırım, Ali Başar, Ekin Aksoy, Yunus Narin, Berkan Şal, Miray Akay, Lidya Atlik, Yankı Ayhan, İbrahim Dizlek, Sercan Gülbahar, Ersel Şebil, Pervin Ünalp, Işıltı Su Alyanak, Mustafa Arda Işık ve Yiğit Yapıcı’nın oyuncu kadrosunu oluşturduğu dizinin 4. Bölüm tanıtım videosu yayınlandı.

    Üçüncü bölümde beklenmedik bir ifade değişimi ile yeniden yön alan hikâyede, Tufan’ın serbest kalması olayların seyrini değiştirdi. Deniz’in yeni ifadesinde bahsedilen kamyon detayı ise herkesin kafasını karıştırdı.

    Bahsedilen kamyonu her yerde aramaya başlayan Hâkim torununun gerçek katilini bulmak için her şeyi göze aldı.

    Kocasının katilinin Tufan olduğunu savunan Roza ise Tufan’ın serbest kalmasıyla sinir krizleri geçirdi. Öfkesini dizginleyemeyen Roza yaptıklarıyla kendini içinden çıkılama durumlara soktu.

    Tufan'ın cinayetle ilgili verdiği ifadenin üzerine giden Belmondo, düğün gecesi konağa gelen kırmızı arabayı kamera kayıtlarından tespit etti.

    Yaşadıkların bunalan Deniz, Arhan’a boşanmak istediğini söyledi. Sema; Deniz’i sırtından bıçaklayacak bir harekette bulundu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hanzade ise Hâkim ile Cihangir’in evlendirilmesini duyması onu çılgına çevirdi.

    Hakim, Roza ve Cihangir'le konuşması gereken bir konu olduğunu söylerken yanlarına Bedirhan geldi. Aile büyükleriyle de konuştuğunu belirten Bedirhan kızı Roza'ya "Senin bu şekilde bu evde kalman münasip değildir. Kızım sen kocanı uğurladın, artık bekâr bir kadınsın. Cihangir de bekâr. İkinizin bir çatı altında bu evde yaşaması bizce münasip değildir ama bunun iki yolu var, ya ben seni ve torunumu alıp Diyarbakır'a döneceğim ya da sen bu evde yaşamak istiyorsan Cihangir'le nikâhlanacaksın" dedi. Bedirhan'ın sözlerini duyan ev ahalisi çılgına döndü. Roza, "Baba sen ne diyorsun? Ben daha Cemal'imi yeni toprağa verdim. Kocamın üzüntüsü yakıp kavuruyor içimi, sen ne diyorsun baba" diyerek tepki gösterdi. Gönül ve Cihangir de böyle bir şeyin mümkün olmadığını söylediler.

    Hanzede Cihangir’i ailesine karşı doldurmaya başladı. Bedirhan’ın isteği konakta yeniden bir karmaşa yaratı.

    Kocasını öldüren kişinin Tufan olduğuna inanmaktan vazgeçmeyen Roza, Hâkim’in onu sakladığı bağ evine gitti ve silahı Tufan'a doğrulttu. İçinden çıkılamaz yeni olaylar silsilesi ile Roza için sıkıntılı zamanlar başladı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow