hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kübra Ünlü yazdı! Güzel Aşklar Diyarı'nda Kalp Krizi!

    Kübra Ünlü yazdı Güzel Aşklar Diyarında Kalp Krizi
    expand

    Kanal D’nin dizilerinden “Güzel Aşklar Diyarı” beşinci bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde Hâkim Bey’in kalbi, tanık olduğu sahnelere daha fazla dayanamadı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Senaryosunu Özlem İnci Hekimoğlu ile Nil Güleç Ünsal'ın kaleme aldığı yapımcılığını ise Med Yapım ve Boyut Film üstlendiği Güzel Aşklar Diyar’ının yeni bölümünde sırlar açığa çıktı.

    Özgür Emre Yıldırım, Ali Başar, Ekin Aksoy, Yunus Narin, Berkan Şal, Miray Akay, Lidya Atlik, Yankı Ayhan, İbrahim Dizlek, Sercan Gülbahar, Ersel Şebil, Pervin Ünalp, Işıltı Su Alyanak, Mustafa Arda Işık ve Yiğit Yapıcı’nın kadrosunda yer aldığı dizinin ana yönetmenliğini ise Mahsun Kırmızıgül yapıyor.

    Gönül duymaması gerekenleri, yıllardır kendisinden gizlenen o büyük sır ile karşılaşınca eline geçirdiği kozlarla Hanzade’yi konaktan kovdu. Hanzade; Gönül’ü oğlunu sevememiş bir anne olarak itham etti. Aralarında geçen tartışmadan sonra Gönül, Hanzade’nin Cihangirden uzak kalması şartı ile susacağını söyledi.Hanzade ile Gönül arasında geçen bu diyalogdan habersiz konağa gelen Cihangir olanları Hanzade’den duydu. Annesinin Hanzade ile arasındaki ilişkiden haberdar olması Cihangir’i rahatsız etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Deniz hastanede iş başı yaptı. Arhan’ın aile şirketlerinin başına getirildiğinden habersiz kayınvalidesine yakında İzmir’e yerleşeceklerini söylemesi hiçbir şey ifade etmedi. Zira Deniz’in hayalleri bir kez daha suya düştü. Deniz’in ailesini yemeğe davet eden Hâkim Bey Ünzile ve Sema ile aralarında geçenleri unutmak istediğini söyledi. Yemekte yaşananlar Deniz’i zor duruma düşürdü. Hâkim Bey’in planladığı gibi gitmeyen yemeğin sonunda Deniz; Ünzile tarafından hırsızlıkla suçlandı.

    Cihangir, Hanzade ile aralarındaki ilişkinin daha fazla süremeyeceğini Hanzade’ye söylese de bu durum Hanzade tarafından hoş karşılanmadı. Kendisini yüz üstü ortada bırakmasından dolayı Cihangir’e sinir olan Hanzade ilişkilerinin devam etmesini istediğini söyledi. Cihangir annesine söz verdiğini, yaşadıkları her şeyi kendisinin unuttuğunu Hanzade’nin de unutması gerektiğini, bu ilişkinin zaten başından beri doğru olmadığını söyledi. Gönül ise bu sırada Cihangir’i evlendirmek üzer çeşitli girişimlere başladı. Gönül’ün konağa davet ettiği misafirlere Hanzade sinir oldu.

    Arhan şirketin başına geçer geçmez yönetimi eline aldı. Yaptığı defter kontrollerinde büyük bir gider tespit etti. Durumun peşine düştüğünde ise karşısına çıkan isim O’nu daha da şoke etti. Cihangir zimmetine geçirdiği parayı kendisinin yaptığını kabul etmeyerek Cemal’in yaptığını anlatmaya çalışsa da Arhan bu duruma inanmadı. Arhan yapılan yolsuzluğun evraklarını Hâkim Bey’e gönderdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Köşeye sıkışan Cihangir ise soluğu Eşref’in yanında aldı ve Eşref’in kendisine yaptığı teklif karşısında daha fazla kayıtsız kalamadı. Gönül ise bu sırada oğlu için yürünecek yolların taşlarını çoktan dizmişti. Lal ile Cihangir’i bir araya getirmesi Hanzade’nin hiç hoşuna gitmedi. Gönül; Lale ile Cihangir’in vakit kaybetmeden evleneceği haberini Deniz ve Arhan’a söyledi.

    Belgelerin Hâkim Bey’e ulaşmasıyla; Hâkim harekete geçti. Cihangir’de hakkında olanlar karşısında kendini korumaya almak istedi. Eşref’in teklifi ise bu durumda Cihangir için oldukça cazip geldi.

    Hanzade ile Cihangir bağ evinde olan biteni gizli saklı konuşurlarken yakınlaştı. Tam bu ana denk gelen Hâkim Bey bir kalp krizi geçirdi. Torunu ile karısını uygunsuz bir bicinde gören Hâkim Bey kriz sırasında cebinde olan kalp ilacını içmeye çalışırken kutuyu yere düşürdü. Cihangir dedesine yardım etmek için hamle yaparken Hanzade, Cihangir’e engel oldu. Artık aralarına kimsenin giremeyeceğini söyleyerek Cihangir’in dedesine yardımcı olmasını engelledi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow