hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kübra Aykut kimdir, kaç yaşında? TikTok fenomeni Kübra Sal öldü mü, intihar mı etti?

    Kübra Aykut kimdir, kaç yaşında TikTok fenomeni Kübra Sal öldü mü, intihar mı etti
    expand

    Kübra Aykut adlı fenomenin hayatını kaybettiği bilgisi sosyal medyada paylaşıldı. Daha önce kendisiyle evlilik töreni yapmasıyla gündem olan Kübra Aykut'un kim olduğu sorgulanıyor. Peki ama Kübra Aykut kimdir?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "Kendime layık damat bulamıyorum" diyerek kendi kendine evlenen TikTok fenomeni Kübra Aykut, Sultanbeyli'de bulunan evinin 5. katından düşerek hayatını kaybetti. Kübra Aykut kimdir? 

    Kübra Aykut kimdir? 

    Kübra Aykut, “Kubrasal” ismiyle sosyal medya fenomeni olarak tanınır. 26 yaşındaki Kübra, İstanbul doğumlu ve şu anda Antalya’da yaşıyor. Tekirdağlı bir baba ve Samsunlu bir annenin çocuğu olan Kübra, enerjik ve neşeli kişiliğiyle bilinir. 

    İha'da yer alan habere göre; 

    "Kendime layık damat bulamıyorum" diyerek kendi kendine düğün yapan Tiktok fenomeni Kübra Aykut, Sultanbeyli'de kendi evinin 5'inci katından atlayarak intihar etti. İntihar etmeden önce ise geriye bir mektup bıraktığı öğrenildi.

    Olay, İstanbul Sultanbeyli ilçesi, Hasanpaşa Mahallesi Gişe Sokak üzerinde bulunan lüks bir sitede yaşandı. "Kendime layık damat bulamıyorum" diyerek kendi kendine düğün yapan Tiktok fenomeni Kübra Aykut, yaşadığı dairenin 5'inci katından atlayarak intihar etti. Site güvenliği tarafından durumun polis ekiplerine bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis, olay yeri inceleme ekibi ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından, Kübra Zor'un hayatını kaybettiği belirlendi. Vefat eden Kübra Zor'un naaşı özel bir hastanenin morguna kaldırıldı. İntihar etmeden önce ise geriye bir mektup bıraktığı öğrenildi. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Durumu öğrenen Dilan Polat hastaneye geldi

    Yaşanılan olayın ardından sosyal medya fenomeni Kübra Zor özel bir hastanenin morguna kaldırıldı. Durumu öğrenen Dilan Polat naaşın bulunduğu hastaneye geldi. Bir süre hastanede bekleyen Polat, konuyla ilgili polis ekiplerinden ve hastaneden bilgi aldı.



    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow