hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kourtney Kardashian ile Travis Barker evlendi

    Kourtney Kardashian ile Travis Barker evlendi
    expand

    Arkadaşlıklarını geçtiğimiz aylarda aşka dönüştüren Kourtney Kardashian(41) ile Travis Barker(46) çifti, geçtiğimiz ekim ayında evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. Evlilik teklifine California'da 'evet' diyen Kardashian, müzisyen aşkıyla nikah masasına oturdu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kardashian-Jenner kardeşlerin 'en sakin' bireyi olarak gösterilen ve özel hayatanı geri planda yaşamayı tercih eden Kourtney Kardashian (42), uzun yıllardır arkadaş olduğu müzisyen Travis Barker (46) ile geçtiğimiz yıl şubat ayında aşk yaşamaya başlamıştı. Blink-182 isimli müzik grubunun davulcusu olarak şöhrete kavuşan Barker, Kourtney'e ekim ayında California'nın Montecito kentindeki kumsalda özel bir dekorasyon yaptırarak, kırmızı güller ve beyaz mumların arasında evlilik teklif etmişti. Müzisyen aşkına "Evet!" yanıtını veren Kardashian'ın bu özel gününden kareleri kardeşi Kim Kardashian, sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Kourtney'in tektaşı da paylaşılan fotoğraflar arasındaydı.

    GRAMMY SONRASI EVLENDİLER

    Mutlu birliktelikleri devam eden Kourtney Kardashian ile Travis Barker, sürpriz haber geldi. Geçtiğimiz gün Las Vegas'taki MDM Arena'da gerçekleşen 64'üncü Grammy Ödülleri törenine katılan ünlü çift, törenin bitiminden sonra şapele gidip hayatlarını birleştirdi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow