hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kör Nokta'nın Aslım'ı Rabia Soytürk kimdir, nereli ve kaç yaşında? Kör Nokta'nın yıldızı Rabia Soytürk biyografisi

    Kör Noktanın Aslımı Rabia Soytürk kimdir, nereli ve kaç yaşında Kör Noktanın yıldızı Rabia Soytürk biyografisi
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Kör Nokta'nın Aslım'ı Rabia Soytürk, bugün (21 Eylül 2024 Cumartesi) vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Usta yapımcı ve yönetmen Osman Sınav’ın yeni projesi Kör Nokta'nın yönetmenliğini Yusuf Ömer Sınav üstleniyor. Peki, Rabia Soytürk kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte ATV’nin yeni dizisi Kör Nokta'nın Aslım'ı Rabia Soytürk hakkında merak edilenler…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kör Nokta'nın Aslım'ı Rabia Soytürk günün en çok araştırılan isimleri arasında yer alıyor. Rabia Soytürk, ATV’nin yeni dizisinde dikkat çeken bir karakterle izleyici karşısına çıkacak. İşte ATV’ yeni dizisi Kör Nokta'nın Aslım'ı Rabia Soytürk’ün biyografisi…

    RABİA SOYTÜRK KİMDİR?

    Rabia Soytürk, 11 Mart 1996 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Sağlık Koleji Hemşirelik Bölümü mezunu olan Rabia Soytürk oyunculuğa olan sevgisiyle Sadri Alışık Kültür Merkezi’nde tiyatro ve oyunculuk eğitimi aldı.

    Oyunculuk kariyerine ilk olarak Şahsiyet dizindeki Süveyda karakteri ile adım atan Rabia Soytürk birçok ünlü isime çeşitli projelerde yer aldı.

    RABİA SOYTÜRK, KÖR NOKTA'DA ASLIM KARAKTERİNE HAYAT VERİYOR

    Aslım, hukuk fakültesinden yeni mezun ve oldukça başarılı bir avukattır. İyi kalpli ve ahlaklı Aslım güzelliği ile herkesi büyüler. Yoksul bir dünyaya gözlerin açan Aslım emek ve hakkaniyetin ne olduğunu çok iyi bilen birisidir. Ancak Aslım’ın kör noktası merhamet ve aşktır.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow