hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kızılcık Şerbeti Heves kimdir? Şebnem Dönmez kaç yaşında? Şebnem Dönmez hangi dizilerde oynadı?

    Kızılcık Şerbeti Heves kimdir Şebnem Dönmez kaç yaşında Şebnem Dönmez hangi dizilerde oynadı
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Kızılcık Şerbeti dizisinde Heves karakteri merak edildi. Dizide Heves'i Şebnem Dönmez canlandırıyor. Şebnem Dönmez'in hayatı merak ediliyor. Sevilen oyuncular arasında yer alan Şebnem Dönmez, birçok dizi ve filmde rol aldı. İşte Şebnem Dönmez hakkında bilgiler...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    SHOW TV’de yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde Heves'e Şebnem Dönmez hayat veriyor. Şebnem Dönmez katıldığı programlar ve yer aldığı dizilerle dikkat çekti. Oyunculuğu ilk yaşlardan itibaren isteyen Şebnem Dönmez hakkında bilgiler haberimizde...   

    Kızılcık Şerbeti Heves kimdir?

    Giray'ın üvey annesidir. Giray’ın, babası Hüsrev ile evli olan üvey annesi Heves Şifacıgil, her zaman şık, bakımlı ve mükemmel bir anne gibi görünme çabasıyla dikkat çeken bir isimdir. Giray ile olan ilişkisi nedeniyle dikkat çekmemek adına Giray'ın Doğa ile olan ilişkisi ve evliliğine ses çıkarmayacak ve böylelikle Giray ve Heves'in ilişkileri perde arkasında daha rahat yaşanabilecektir. 

    Şebnem Dönmez kimdir?

    17 Mayıs 1974 tarihinde ototamirci bir babanın kızı olarak Salzgitter'de dünyaya geldi. 6 aylıkken Türkiye'ye dönüş yaptılar ve Türkiye'de büyüdü. Üç kardeşin ortanca olanıdır.

    Televizyondaki ilk görünmesi 1990 yılında Atilla Arcan sunduğu programa katılarak olmuştur. Ancak ilk çıkışını 1996'da Murat Başoğlu ile sunduğu Sabah Şekerleri ile yakaladı. Program, bir dönem sabahları yapılan müzik-eğlence programları furyasının öncüsü oldu. Murat Başoğlu ile iyi bir ikili olunca 1997'de Star TV'de Görevimiz Tehlike isimli yarışma programını sundular. 1998'de ise Star TV'de bir showgirl olarak Cumartesi Gecesi Ateşi programını sundu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    2000'lerde dizi ve sinema dünyasındaki başarılarıyla gündeme geldi. Televizyonda Aslı ile Kerem (2002) ve Ölümsüz Aşk (2003) ile kariyerini sağlamlaştırırken sinema macerası 2002 tarihli bağımsız film Kolay Para ile başladı. 2004'te Neredesin Firuze, 2006'da Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü?, 2009'da Vali filmlerinin başrollerinde yer aldı. 2007 yılında BKM'de Oyunun Oyunu isimli tiyatro oyununda beğeni topladı.

    Aynı zamanda Live Earth'ün Türkiye temsilcisi olup Al Gore'un İstanbul'da gerçekleştirdiği toplantıya basın sözcüsü olarak katıldı. 2013 yılında kadrosuna dâhil olduğu Kuzey Güney dizisinin finaline kadar "Melda Yalgın" karakterini canlandırdı. Sonrasında Medcezir dizisinde 2 yıl boyunca oynadı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow