hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kirli Sepeti Şule kimdir? Nazlı Bulum kaç yaşında?

    Kirli Sepeti Şule kimdir Nazlı Bulum kaç yaşında
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Kirli Sepeti dizisinin yeni sezonuna Şule karakteri dahil oldu. Kirli Sepeti, Medyapım imzalı, ilk bölümü 24 Eylül 2023 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Ece Erdek Koçoğlu'nun üstlendiği, senaryosunu Merve Girgin Aytekin, Nermin Yıldırım, Nil Güleç Ünsal ve Özlem İnci Hekimoğlu'nun kaleme aldığı dram türündeki Türk yapımı televizyon dizisidir.Peki ama Kirli Sepeti dizisinde Şule karakterine hayat veren Nazlı Bulum kimdir, kaç yaşında, nereli?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Nazlı Bulum, NOW TV'de yayınlanan Kirli Sepeti dizisinde Şule karakterini canlandırıyor. Sevilen oyuncuların yer aldığı dizinin yeni sezon oyuncuları büyük ilgi gördü. Peki ama Şule kimdir? 

    Kirli Sepeti dizisindeki Nazlı Bulum kimdir? 

    1992 İstanbul doğumlu olan Nazlı Bulum, 2015 yılında Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. 2009 yılında, Yeni Metin, Yeni Tiyatro projesi kapsamında Liseli Gençler Oyun Yazıyor! atölyesine katılarak Kişi Çevrimdışı ve Plastik Sınır adlı iki kısa oyun yazdı. Uluslararası Leonardo Oyun Yazarlığı Müfredat ve Eğitimi Geliştirme Projesi'ne katıldı. 21. Saraybosna Film Festivali Genç Yetenek Kampüsü ve Berlinale (2017) Talent Campus'e kabul edildi ve oyunculuk stüdyolarında eğitim aldı. Nazlı Bulum'un katkıda bulunduğu tiyatro oyunları arasında 2018'de oyuncu olarak yer aldığı "Kral Lear", 2017'de yönetmen yardımcısı olarak görev yaptığı "Berlin Zamanı", aynı yıl oyuncu olarak sahne aldığı "Zakir" ve 2015'te "Catherine" rolüyle performans sergilediği "Köprüden Görünüş" bulunmaktadır. Nazlı Bulum, 2013 yılından itibaren tiyatro oyunculuğunun yanı sıra film ve dizi sektöründe oyuncu, yapımcı, yönetmen ve senarist olarak da çalışmaktadır. Göze çarpan film ve dizi projeleri arasında şu yapımlar sayılabilir: 2021 yapımı sinema filmi "Hilal, Feza and Other Planets", yine 2021'de çekilen sinema filmi "Birlikte Öleceğiz"de rol almış ve 2020-2021 yılları arasında yayınlanan TV dizisi "Sadakatsiz"de Nil Tetik karakterini canlandırmıştır. 2012 yapımı "Çıplak Gerçek" TV dizisinde rol alan oyuncu 2013 tarihli kısa film "Mavi Dalga"da da yer almıştır. Takip eden yıllarda “Kar" (2017), 2016-2017 yıllarında yayınlanan TV dizisi "Umuda Kelepçe Vurulmaz", ardından “Ground Level" adlı kısa filmde ve "Kaygı" (2018) isimli filminde seyirci karşısına çıkmıştır. "Cemre & Eda", "Günlerin Ardından""Büyük İstanbul Depresyonu" gibi kısa filmlerde dijital platform dizileri "Bartu Ben (2018) ve "Yarım Kalan Aşklar"da (2020) seyirci karşısına çıkan oldukça üretken ve çalışkan bir oyuncudur.

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow