hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kirli Sepeti Süheyla kimdir? Ayça Erturan kaç yaşında?

    Kirli Sepeti Süheyla kimdir Ayça Erturan kaç yaşında
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Kirli Sepeti dizisinin yeni sezonuna Süheyla karakteri dahil oldu. Kirli Sepeti, Medyapım imzalı, ilk bölümü 24 Eylül 2023 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Ece Erdek Koçoğlu'nun üstlendiği, senaryosunu Merve Girgin Aytekin, Nermin Yıldırım, Nil Güleç Ünsal ve Özlem İnci Hekimoğlu'nun kaleme aldığı dram türündeki Türk yapımı televizyon dizisidir.Peki ama Kirli Sepeti dizisinde Süheyla karakterine hayat veren Ayça Erturan kimdir, kaç yaşında, nereli?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ayça Erturan, NOW TV'de yayınlanan Kirli Sepeti dizisinde Süheyla karakterini canlandırıyor. Sevilen oyuncuların yer aldığı dizinin yeni sezon oyuncuları büyük ilgi gördü. Peki ama Süheyla kimdir? 

    Kirli Sepeti dizisindeki Ayça Erturan kimdir? 

    Ayça Erturan 1 Ağustos 1983 tarihinde İstanbul'da doğdu.

    Ayça Erturan, ilk, orta ve liseyi İstanbul'da bitirdi. Annesi ev hanımı, babası ise bankacıdır. Tiyatroya M.S.M. kursları ile başladı. Marmara Üniversitesi Radyo-Televizyon Bölümünde okurken aynı zamanda Pera Güzel Sanatlar'da oyunculuk eğitimi aldı. Çeşitli televizyon dizilerinde, reklam filmlerinde ve tiyatro oyunlarında yer aldı. Hâlen BKM Mutfak bünyesinde sahneye çıkmaya devam etmektedir.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow