hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kirli Sepeti Kerim kimdir? Ali Tarık Fındık kaç yaşında?

    Kirli Sepeti Kerim kimdir Ali Tarık Fındık kaç yaşında
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Kirli Sepeti dizisinin yeni sezonuna Kerim karakteri dahil oldu. Kirli Sepeti, Medyapım imzalı, ilk bölümü 24 Eylül 2023 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Ece Erdek Koçoğlu'nun üstlendiği, senaryosunu Merve Girgin Aytekin, Nermin Yıldırım, Nil Güleç Ünsal ve Özlem İnci Hekimoğlu'nun kaleme aldığı dram türündeki Türk yapımı televizyon dizisidir.Peki ama Kirli Sepeti dizisinde Kerim karakterine hayat veren Ali Tarık Fındık kimdir, kaç yaşında, nereli?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ali Tarık Fındık, NOW TV'de yayınlanan Kirli Sepeti dizisinde Kerim karakterini canlandırıyor. Sevilen oyuncuların yer aldığı dizinin yeni sezon oyuncuları büyük ilgi gördü. Peki ama Kerim kimdir? 

    Kirli Sepeti dizisindeki Ali Tarık Fındık kimdir? 

    1986 yılında İstanbul’da doğmuştur. Maltepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Plastik Sanatlar Bölümü’nün yanı sıra Maltepe Üniversitesi Sinema Yüksek Lisans Oyunculuk eğitimi almıştır. İlk oyunculuk deneyimini 2011 yılında rol aldığı Kavak Yelleri dizisi ile yaşayan Ali Tarık Fındık; daha sonra Arka Sıradakiler ve Aşkın Halleri dizilerinde rol almıştır. Başrolü Berk Oktay ve Murat Serezli’nin paylaştığı Savaşçı dizisinin kadrosunda yer almakta ve Astsubay Çavuş İlyas karakterini canlandırmaktadır.

     

    Ali Tarık Fındık’ın oynadığı Diziler

     

    Savaşçı / İlyas / 2017
    Aşkın Halleri / Kutlu / 2012
    Akasya Durağı / Stelyo / 2011
    Arka Sıradakiler / 2011
    Kavak Yelleri / Ali / 2010

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow