Tayland’da hayatını kaybetmişti: Karahan Çantay'ın ölümüyle ilgili yeni detaylar
1995 yılında Türkiye’nin ilk erkek güzeli seçilen Karahan Çantay, Tayland’da geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybetti. 47 yaşındaki eski modelin cenazesi önümüzdeki günlerde Türkiye’ye getirilecek.
Haberin Devamı![adv-arrow](//v6s.cnnturk.com/images/detail-pages/adv-down-arrow.svg)
/
![Tayland’da hayatını kaybetmişti: Karahan Çantayın ölümüyle ilgili yeni detaylar](https://image.cnnturk.com/i/cnnturk/75/0x555//6049aea8bf21442108192871.jpg)
Eesk model ve oyuncu Karahan Çantay önceki gün Tayland’da geçirdiği bir trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Uzun süredir Tayland’da yaşayan ve orada matematik öğretmenliği yapan Çantay’ın motosikletle kaza yaptığı öğrenildi. Cenazesi Tayland’ın başkenti Bangkok’taki bir hastanenin morgunda tutulan eski modelin ailesi ve yakınları acı haberle sarsıldı.
MOTOSİKLETLE KAZA YAPTI
/
![Tayland’da hayatını kaybetmişti: Karahan Çantayın ölümüyle ilgili yeni detaylar](https://image.cnnturk.com/i/cnnturk/75/0x555//6049aee5bf2144210819287b.jpg)
Hürriyet'ten Sinem Vural'ın haberine göre, kazanın nasıl olduğunu anlatan Çantay’ın eski dostu Tuğrul Odabaş “Biz bir yıldır konuşmuyorduk, ben ona kızgındım biraz. Ama asker arkadaşım üç gün önce yanımda onunla telefonla konuştu. Hatta ona ‘Motor kullanma’ diyerek kızdı. Kaza pazar günü gerçekleşmiş, mobilet gibi bir motoru vardı onla yapmış” dedi.
Haberin Devamı![adv-arrow](//v6s.cnnturk.com/images/detail-pages/adv-down-arrow.svg)
/
![Tayland’da hayatını kaybetmişti: Karahan Çantayın ölümüyle ilgili yeni detaylar](https://image.cnnturk.com/i/cnnturk/75/0x555//6049aea9bf21442108192877.jpg)
Ailesinin cenazeye sahip çıkmadığı haberlerinin doğruyu yansıtmadığını belirten Odabaş, “Bu haberlerin asla aslı astarı yok. Ailesi perişan. COVID nedeniyle bürokratik bir süreç var. Bir firma ve konsolosluk aracılığıyla 1 hafta-10 gün içerisinde cenazesini İstanbul’a gelmesi bekleniyor” diye konuştu.
CENAZE ANKARA’DA
/
![Tayland’da hayatını kaybetmişti: Karahan Çantayın ölümüyle ilgili yeni detaylar](https://image.cnnturk.com/i/cnnturk/75/0x555//6049aea9bf21442108192873.jpg)
Odabaş sözlerini şöyle sürdürdü: “Çok güzel, naif bir adamdı. Mahcup biriydi. Yakın dönemde geri dönmeyi planlıyordu. Çok üzgünüm.” Çantay’ın cenazesinin Türkiye’ye getirildikten sonra Ankara’da toprağa verileceği öğrenildi.
Haberin Devamı![adv-arrow](//v6s.cnnturk.com/images/detail-pages/adv-down-arrow.svg)
Haberin Devamı![adv-arrow](//v6s.cnnturk.com/images/detail-pages/adv-down-arrow.svg)
İlk erkek güzeli
/
![Tayland’da hayatını kaybetmişti: Karahan Çantayın ölümüyle ilgili yeni detaylar](https://image.cnnturk.com/i/cnnturk/75/0x555//6049af12bf2144210819287d.jpg)
Karahan Çantay, 21 Aralık 1973 yılında Balıkesir’de doğdu. Çantay, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Matematik Bölümü son sınıfında öğrenciyken ‘Mr. Turkey 95 Yarışması’na katılarak Türkiye’nin ilk erkek güzeli seçildi. Çantay, bir yıl sonra yapılan ‘Dünya Erkek Güzellik Yarışması’nda Türkiye’yi temsil etti ve 3’üncü oldu.
/
![Tayland’da hayatını kaybetmişti: Karahan Çantayın ölümüyle ilgili yeni detaylar](https://image.cnnturk.com/i/cnnturk/75/0x555//6049aea8bf2144210819286f.jpg)
Japonca bilen Çantay ilerleyen yıllarda sürpriz bir kararla Tayland’a yerleşti ve burada öğretmenlik yaptı.
Haberin Devamı![adv-arrow](//v6s.cnnturk.com/images/detail-pages/adv-down-arrow.svg)
Haberin Devamı![adv-arrow](//v6s.cnnturk.com/images/detail-pages/adv-down-arrow.svg)