hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kanal D’de Hangi Yeni Sezon Dizi Fragmanı İzlenme Rekorları Kırdı! Kübra Ünlü yazdı...

    Kanal D’de Hangi Yeni Sezon Dizi Fragmanı İzlenme Rekorları Kırdı Kübra Ünlü yazdı...
    expand

    “Güzel Aşklar Diyarı” Ön Gösterim Tanıtım Filmi İle Tüm Türkiye’yi Ağlattı!

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ekranların sonbahar – kış sezonu yarışlarının başladığı şu günlerde Kanal D sektörün amiral gemisi olmayı sürdürüyor.

    Yeni sezon hazırlıkları bir bir ekrana gelmeye başladı. 2024 yaz sezonu boyunca seyircinin ilgiyle takip ettiği dizi, yarışma, müzik eğlence programlarıyla izlenirlik oranlarında zirveyi bırakmayan ‘Kanal D’ yeni sezonda da başarı grafiğini iddiası ile sürdürecek işlerle karşımıza çıkıyor.

    Kanal D’nin açık ara başarı grafiğinde özveri ile çalışan kadroların ve Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı’nın imzasının payı ise oldukça büyük. Murat Yancı’nın, Milliyet Gazetesine verdiği röportajda (Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı: Dizilerimiz Türkiye’nin ileri savunma hatları) işin mutfağında yaşananların detaylarını bulmanız mümkün.

    Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı; ‘Dizi Sektörü Savunma Sanayi Kadar Önemli’ Dedi!

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yancı; Dizi yayıncılığı hakkında ve yeni sezonun taze başlangıçları hakkında izleyici haberdar ederken diğer taraftan sektörel değerlendirmelerde de bulunuyor. Türk dizilerini bir tür ‘Kültür Elçiliği Faaliyeti’ olarak nitelerken sezonun heyecan yaratan yapımları hakkında bilgiler aktardı. Ayrıca ‘Yancı’ dizi sektörünün “savunma sanayi kadar önemli” olduğuna vurgu yaptı.

    Kanal D’de Hangi Yeni Sezon Dizi Fragmanı İzlenme Rekorları Kırdı Kübra Ünlü yazdı...

    Devletin sektörel bazda konuya daha ehemmiyetli yaklaşması gerektiğini aktaran Yancı konuyla ilgili düşüncelerini şöyle aktardı; “Bu alan, Türkiye’nin en stratejik sektörlerinden biri. Savunma sanayimiz kadar önemli. Bunu hep söylüyorum; Dizilerimiz Türkiye’nin ileri savunma hatları. Bu sektör televizyon yöneticilerimizin ve yapımcılarımızın emeği ve çabasına terk edilemeyecek kadar önemli. Devletin bu sektörü dijital platformlar ve sosyal medya platformlarına karşı koruması ve desteklemesi gerekiyor. Çünkü söz konusu platformlar yatırım ve istihdam sağlamadıkları gibi bu ülkenin kaynaklarını emiyorlar. Dizi sektörüne ciddi zararlar veriyorlar. Stratejik ve kritik önemde olan dizi sektörünü yok etmeye yönelik bir strateji izliyorlar. Devlet bu alanda bir an önce adımlar atmalı. Planlamalarla ve destekle sektörün çok daha fazla üretim yapabilmesinin önü açılmalı. Gerekli yasal düzenlemeler hızlıca hayata geçirilmeli. Çünkü bu sektör bazı eller tarafından yok edilmek isteniyor. Bu bilgi ve birikimimizi korumalıyız. Daha da ileriye taşımalıyız diye düşünüyorum”.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İşte o yapımlardan biri gündemi kasıp kavuran bir tanıtım filmi ile karşımıza çıktı. Yeni sezonun oyuncu kadrosu, senaryosu ile iddialı yapımları arasında olan “Güzel Aşklar Diyarı” bir ön gösterim tanıtım filmi ile Kanal D ekranından ilk kez seyircisine ulaştı. Tanıtım filmi sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı. You Tube’da izlenme rekorlarına ulaştı.

    İki yıllık hazırlık sürecini senaryosundan, müziğine, hikâyenin coğrafyasına kadar büyük bir titizlikle hazırlıklarını tamamlayan Kanal D’nin yeni sezonda iddialı dizilerinden “Güzel Aşklar Diyarı” geçtiğimiz ay Kapadokya’da sete çıkmıştı. Yeni sezonda Kanal D’nin Pazartesi günlerinin sahibi olması beklenen dizi oldukça başarılı bir ön gösterim tanıtım filmi ile ekran yolculuğuna başladı demek mümkün.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kanal D’de Hangi Yeni Sezon Dizi Fragmanı İzlenme Rekorları Kırdı Kübra Ünlü yazdı...

    Çarpıcı sahnelerin ekrana geldiği ‘Güzel Aşlar Diyarı’ ön sahne tanıtım filmi izleyicilerin adeta yüreklerini dağladı. Güçlü oyuncu kadrosu, etkileyici çekimleri ve başarılı rejisiyle dikkat çeken diziden ilk kez bir ön izleme sahnesi yayınlandı. Özgü Kaya’nın canlandırdığı ‘Deniz’ karakterinin kanlar içindeki gelinliğiyle duş aldığı ve ablası Ünzile’nin (Melis Birkan) o gelinliği ağlayarak çözdüğü sahne, Kıraç’ın seslendirdiği “Zeynebim” türküsünde geçen ‘Söğüdün yaprağı narindir, narin…’ mısrası eşliğinde ekrana geldi. Video, Kanal D’nin sosyal medya hesaplarından ise, “Hayat narin bir çiçek… Bir kez koparılınca, geriye acından başka bir şey kalmıyor.” notuyla paylaşıldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    “Mahsun Kırmızıgül” İmzalı Dizi Çok Yakında “Kanal D’de” !

    Mahsun Kırmızıgül’ün yönetmen koltuğunda oturduğu, Güzel Aşklar Diyarı’nın yapımını Med Yapım ve Boyut Film, yapımcılığını ise Fatih Aksoy üstleniyor. Senaryosunu Özlem İnci Hekimoğlu ve Nil Güleç Ünsal’ın kaleme aldığı dizinin oyuncu kadrosunda ise Halil Ergün, Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Meltem Cumbul, Melis Birkan, Ege Kökenli, Özgür Emre Yıldırım, Ekin Aksoy, Berkan Şal, Ali Başar, İbrahim Dizlek, Miray Akay, Yankı Ayhan, Yunus Narin, Ersel Şibil, Mustafa Arda Işık, Işıltı Su Alyanak ve Lidya Atlik yer alıyor.

     

     

     

     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow