hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kaan Dimili kimdir, kaç yaşında, neden öldü? Nazlı Kayı’nın üvey babası hayatını kaybetti!

    Kaan Dimili kimdir, kaç yaşında, neden öldü Nazlı Kayı’nın üvey babası hayatını kaybetti
    expand

    Hacı Sabancı ile evlilik hazırlığı içinde bulunan Nazlı Kayı’nın üvey babası hayatını kaybetti. Üzen bu gelişme sonrası Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı'nın düğünlerini erteledi. Peki, Kaan Dimili kimdir, kaç yaşında, neden öldü? İşte Kaan Dimili ile ilgili detaylar..

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hacı Sabancı-Nazlı Kayı çifti, pandemi yasakları biter bitmez düğün planlarında değişiklik yaparak 3 Eylül Cuma gününde evlenme kararı almışlardı. Çırağan Sarayı’nda gerçekleşecek düğünün hazırlıklarını tamamlayan Nazlı Kayı acı haberle yıkıldı. 

    KAAN DİMİLİ KİMDİR, NEDEN ÖLDÜ?

    Gemlik eski Belediye Başkanlarından Nezih Dimili'nin oğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Mert Dimili'nin ağabeyi Av. Kaan Dimili, geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayata veda etti. Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Av. Mert Dimili, abisi Av. Kaan Dimili'yi ölüm haberi üzerine sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, cenazesinin bugün ikindi namazı sonrasında Asım Kocabıyık Camiinden kaldırılarak Yeni Mezarlıkta toprağa verileceğini duyurdu. Nazlı Kayı'nın üvey babası olan Kaan Dimili, Dimili Hukuk Bürosu isimli işyerinin sahibiydi. Kalp krizine yenik düşen Kaan Dimili, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olmuştu.

    Kaan Dimili kimdir, kaç yaşında, neden öldü Nazlı Kayı’nın üvey babası hayatını kaybettiNAZLI KAYI KİMDİR?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Nazlı Kayı 28 yaşında ve Bursalı bir ailenin kızıdır. Liseye kadar Bursa'da yaşayan Kayı, lise eğitimi için İstanbul'a yerleşti ve bir daha da Bursa'ya dönmedi. Koç Lisesi mezunu olan Nazlı Kayı, Londra'daki University Of Westminster'da hukuk bölümünden mezun oldu. Ardından İstanbul Modern'de sanat tarihiyle ilgili dersler almaya başladı. Nazlı Kayı uzun bir süredir, cemiyetin yakından tanıdığı bir isim olan Hacı Sabancı ile birlikte. Hacı Sabancı, 2020 kasım ayında üç yıldır aşk yaşadığı Nazlı Kayı'ya romantik bir akşam yemeğinde, tektaş yüzükle evlilik teklif etmişti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow