hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İşte Aşk-ı Memnu oyuncularının isimleri! Aşkı Memnu hangi yıl çekildi? Aşkı Memnu kaç yılında çekildi? Aşkı Memnu nerede, Taş Ev, Yalı hangi semtte?

    İşte Aşk-ı Memnu oyuncularının isimleri Aşkı Memnu hangi yıl çekildi Aşkı Memnu kaç yılında çekildi Aşkı Memnu nerede, Taş Ev, Yalı hangi semtte
    expand

    Kanal D’de ekrana gelen Aşkı Memnu dizisinin tekrar bölümleri yeniden ilgi gördü. İzleyiciler Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ ve Selçuk Yöntem’in başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümlerini keyifle izliyor. Peki ama Aşk-ı Memnu bugün var mı, yok mu? İşte Aşk-ı Memnu oyuncularının isimleri ve çekim yerleri…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Hazal Kaya, Batuhan Karacakaya ve Selçuk Yöntem gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Aşk-ı Memnu dizisi gündüz kuşağında izleyicilerle buluşuyor. İşte Aşk-ı Memnu oyuncularının isimleri ve diziye dair bilgiler…

    Aşk-ı Memnu oyuncuları kimler?

    Beren Saat

    Rolü : Bihter

    Beren Saat, 26 Şubat 1984 tarihinde, Ankara’da dünyaya geldi.

    Babası Hüseyin Avni Saat, annesi emekli öğretmen Ayla Saat’dir. Kendisinden 5 yaş büyük Cem adında abisi vardır. İlk ve orta dereceli öğrenimini Ted Ankara Koleji’nde tamamlayan genç oyuncu, üniversite eğitimi için Başkent Üniversitesi İşletme Bölümü’nü tercih etti.

    Üniversitede okuduğu sırada başvurduğu Türkiye’nin Yıldızları adlı T.V. programından olumlu cevap aldı. Programa katılan saat, yarışmayı ikinci olarak tamamladı. Yarışmayı düzenleyen ekip arasında bulunan yönetmen Tomris Giritoğlu’nun kardeşi, Saat’in yeteneklerinden kardeşine bahsetti ve böylece Beren Saat için şöhretin kapıları aralanmış oldu.

    Kıvanç Tatlıtuğ

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Rolü : Behlül Haznedar

    Kıvanç Tatlıtuğ (27 Ekim 1983, Adana), Türk oyuncu ve eski manken.

    Edirneli bir anne ile Boşnak kökenli Adanalı bir babadan dünyaya gelmiştir. 2002 yılında Best Model of Turkey ve ardından da Best Model of the World seçilmesiyle adını duyurmuştur.

    İlk olarak Gümüş adlı dizide canlandırdığı Mehmet karakterini canlandıran Tatlıtuğ, ardından Menekşe ile Halil adlı dizide Halil karakterini canlandırmıştır. Ardından Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı romanından uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisinde oynamıştır. Behlül karakterini canlandırdığı dizide, başrolü Beren Saat ile paylaştı.

    2010'da 4 bölümlük konuk oyuncu olarak Ezel dizisinde oynadı ve bu dizide Sekiz karakterini canlandırdı.2011-2013 yılları arasında ise Kuzey Güney adlı dizide Kuzey rolünü oynamıştır. Son olarak Kurt Seyit ve Şura dizisinde, Farah Zeynep Abdullah ile baş rolü paylaşmıştır.

    Nebahat Çehre

    Rolü : Firdevs Yöreoğlu

    Selçuk Yöntem

    Rolü : Adnan Ziyagil

    Zerrin Tekindor

    Rolü : Deniz DeCourton (Matmazel)

    Hazal Kaya

    Rolü : Nihal Ziyagil

    Batuhan Karacakaya

    Rolü : Bülent Ziyagil

    Nur Fettahoğlu

    Rolü : Peyker Yöreoğlu Önal

    İlker Kızmaz

    Rolü : Nihat Önal

    Baran Akbulut

    Rolü : Beşir Elçi

    Fatma Karanfil

    Rolü : Şayeste

    Rana Cabbar

    Rolü : Süleyman Efendi

    Zerrin Nişancı

    Rolü : Aynur Önal

    Recep Aktuğ

    Rolü : Hilmi Önal

    Gülizar Irmak

    Rolü : Sevil

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Gülsen Tuncer
    Rolü : Arsen Ziyagil

    Evren Duyal

    Rolü : Nesrin

    Ufuk Kaplan

    Rolü : Kathia

    Münir Akça

    Aşk-ı Memnu nerede çekildi?

    Kanal D'de yayınlandığı dönem Türk televizyon tarihine damga vuran “Aşk-ı Memnu” dizisinin çekildiği Sarıyer'deki yalı, halı kilim müzesi oldu. “Aşk-ı Memnu” dizisinde Ziyagil Ailesi'nin yalısı olan Sarıyer'deki Büyükdere Evi, özel bir sergi için kapılarını açtı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow