İrem Derici tektaşı satıp şarkı aldı
Ünlü şarkıcı İrem Derici, Kartepe'de Yeşil Nesil Atölyeleri’nin düzenlediği Karfest'te sahne aldı. Neşesi bir hayli yerinde olan popçu 'Tektaş' şarkısının hikâyesini sevenleriyle paylaştı.
Haberin Devamı
/

İrem Derici, "Ben kazandığımı işime harcıyorum. Gözlüğüm 99.99 TL, kürküm sahte" diyerek, binlerce liralık marka kıyafetleriyle gündem olan meslektaşlarına göndermede bulundu.
"100 MİLYONA YAKLAŞTI"
/

Seslendirdiği 'Tektaş' adlı şarkının hikayesini de anlatan 34 yaşındaki popçu, "Ünlü olunca ilk konserimde güzel bir para kazandım, tektaş aldım. Çünkü benim bütün arkadaşlarım hayatları boyunca meraklıydı. Aldım ama takamıyordum. Sahte şeyler bende güzel duruyor, bunlar emanet duruyor" şeklinde konuştu.
Haberin Devamı
/

Derici, "Bir gün taşındım eşyalarımı yerleştiriyorum baktım bu yüzük. 'Satarım' diye düşünürken bu şarkı geldi. 2017 yılında tektaş 30 bin ediyordu.
/

Yüzüğün parasıyla şarkıyı aldım, müziğini ve aranjesini yaptırdım. Bana çok uğurlu geldi. Parmağıma takamadım ama Youtube'da 100 milyona yaklaştı" dedi.