İpek Tanrıyar, daha ilk dersten kaza yaptı
Oyuncu İpek Tanrıyar, önceki akşam eşi Murat Evler ile Nişantaşı’ndaydı. 1 milyon lira değerindeki 3 tekerlekli motorlarına biniyorlardı. Kursa yazıldığını söyleyen Tanrıyar, daha ilk dertten kaza yaptığını açıkladı.
Haberin Devamı
/

Şimdilerde vaktinin çoğunu ailesine ayıran İpek Tanrıyar, önceki akşam eşi Murat Evler ile Nişantaşı'ndaydı. 1 milyon TL değerinde olan üç tekerlekli motosiklete bindikleri sırada görüntülenen ikili, flaşların patlamasıyla kısa süreli şaşkınlık yaşadı.
/

Motosiklet ehliyeti almak için kursa yazıldığını belirten oyuncu, "Bu motosikleti kullanmak için iki teker motosiklet kullanmak zorunda kalıyorum. Daha ilk derste kaza yaptım. Yere düştüm, dizim parçalandı" dedi.
Haberin Devamı
/

Tanrıyar, sözlerine; "Hocaya 'Dersi bitirelim' dedim. 'Korkunun ecele faydası yok, devam et' dedi. Şu aleti kullanmak için başıma gelmeyen kalmadı. Ama iddialıyım. O motosiklet ehliyetini alacağım'' diye devam etti. Ardından da motosiklete binip, eşinin arkasında evinin yolunu tuttu.
/
